Horts Socials i Ecològics de Navàs
TENS GANES DE CULTIVAR UN HORT?

Un hort en espais comunitaris, on aprendre i compartir amb altres persones els coneixements necessaris de l’horticultura ecològica.

TENS TERRENYS QUE VOLDRIES CEDIR?

Si vols cedir-nos un terreny de la teva propietat per a poder-lo convertir en un Hort Social i Ecològic, indica l’opció corresponent a ‘cedir terrenys per a cultivar’.

NOM PER A L’HORT DEL CARRER ÀNGEL GUIMERÀ NÚM 7

També pots votar per alguna de les opcions proposades per anomenar l’hort que s’obrirà en breus. Hi ha 6 opcions proposades, tria la que més t’agradi!

SUGGERIMENTS

Estarem obertes a rebre qualsevol proposta en l’àmbit de la Sobirania Alimentària. Propostes que vulguis tirar endavant, que creus que podríem engegar des de l’Ajuntament o d’altres actors socials, el que tu creguis que pugui ser interessant!

OMPLE EL FORMULARI!

És per aquests motius que et demanem que si hi estàs interessat/da omplis aquest formulari per a poder recollir les vostres dades i poder-nos posar en contacte tant aviat com puguem.


DUBTES: si teniu qualsevol dubte o qüestió per a fer-nos ens podeu escriure a SA@NAVAS.CAT o trucar-nos al Ajuntament (93.839.00.22 – ext.1145).

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms