Tilaa Ryhmäyttämisen mestariksi -verkkokoulutus – täytä alla oleva lomake
Vahvista kykyäsi luoda toimivia ja henkisesti turvallisia opetusryhmiä Pekka Peuran ja Laura Jääskeläisen ohjauksessa!

Tarkempi kuvaus koulutuksesta ja sisällöistä löytyy täältä: peuraeducation.com/koulutukset/rm

KOULUTUKSEN KOLME LUPAUSTA
- Konkreettiset työkalut. Koulutuksessa kehitetään omaa ryhmäyttämisosaamista ja -ymmärrystä luentojen, konkreettisten ryhmäyttämisharjoitusten sekä koulutukseen osallistuvien kesken käytävän keskustelun avulla.
- Omakohtaiset yhteisölliset kokemukset. Verkkokoulutuksessa hyödynnetään yhteisöllistä oppimista, jossa opitaan sekä omakohtaisista kokemuksista että vaihtamalla ajatuksia muiden koulutukseen osallistuvien kanssa.
- Laaja-alainen ymmärrys. Koulutus yhdistää Pekan ja Lauran laaja-alaisen osaamisen ryhmäyttämisestä yhdeksi kokonaisuudeksi, joka luo kattavan kuvan käytännönläheisistä tavoista tukea opetusryhmien kehittymistä toimiviksi ja henkisesti turvallisiksi yhteisöiksi.

KENELLE KOULUTUS ON TARKOITETTU?
Koulutus soveltuu opettajille riippumatta koulutusmuodosta tai luokka-asteesta (luokanopettajat, aineenopettajat, ammatilliset opettajat, rehtorit, yms). Erityisesti opettajat, jotka jo tukevat kollegoitaan arvioinnissa ja kehittävät työyhteisöään arviointiosaamisessa (esim. tutoropettajat) saavat koulutuksesta monenlaisia työkaluja työhönsä.

AJAN KÄYTTÖ
Verkkokoulutus on suunniteltu opettajan hektinen arkityö huomioiden. Koulutus vaatii vain 3-4 tuntia kuukaudessa kolmen kuukauden ajan. Verkkokoulutus tarjoaa tietoa ja työkaluja, jotka innostavat viemään kurssilla opitun osaksi arjen käytänteitä. Todellinen ryhmäyttämisen taito kehittyy, kun opettaja pystyy koulutuksen ohjaamana käyttämään verkkomateriaalia apunaan ryhmäyttämisen suunnittelussa ja toteutuksessa.

(Huom. Rehtorit! Suosittelemme, että antaisitte opettajillenne mahdollisuuden käyttää työaikaa tähän koulutukseen. Se olisi investointi koko työyhteisönne arviointiosaamiseen.)

KOULUTUKSEEN OSALLISTUMINEN
Koulutukseen ei voi osallistua yksin. Sosiaalinen vuorovaikutus ja nykyaikaiset tavat oppia ovat koulutuksen keskeistä antia. Lisäksi koulutus tähtää muutokseen niin yksittäisen opettajan kuin koko työyhteisön näkökulmasta. Syvällisen oppimisen varmistamiseksi koulutukseen voi osallistua vain osana 3-5 hengen tiimiä. Tiimiläisten tulee olla saman koulun henkilökuntaa, ja samasta koulusta voi osallistua useampia tiimejä. Tiimiläisten lähtötaitojen ei tarvitse olla samalla tasolla, vaan erilainen osaaminen ja kokemukset rikastavat ja syventävät tiimin jäsenten oppimista.

Koulutusta käydään oman aikataulun mukaisesti silloin, kun se itselle ja tiimille parhaiten sopii. Olennaista on, että osallistuja on valmis tekemään säännöllistä ja vuorovaikutteista yhteistyötä lähikollegoidensa kanssa.

AIKATAULU
Koulutus suoritetaan joustavasti tiimin oman aikatalulun mukaan. Koulutuksen voi aloittaa silloin kun itselle sopii tilauksen jälkeen. Suositus on, että koulutus suoritetaan noin 2-3 kuukauden aikana. Osallistumisoikeus koulutukseen on 4 kk tilaushetkestä alkaen.

Yhteen luentoon on hyvä varata aikaa noin 1-1,5 tuntia. Tiimi voi itse päättää opiskeleeko materiaaleja esimerkiksi joka viikko, kahdesti kuukaudessa tai jollain muulla aikataululla.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN SEKÄ KURSSIN TILAAMISEEN
- Koulutukseen ei voi osallistua yksin, vaan vähimmäismäärä on 3 opettajaa samasta koulusta. Ylärajaa ei ole.
- Opettajat työskentelevät koko koulutuksen ajan yhtenä tiiminä (3-5 hlöä/tiimi, samasta koulusta voi olla useampia tiimejä).
- Tiimi voi valita itselleen sopivan päivän, kellonajan ja paikan opiskelulleen.
- Koulutus tilataan täyttämällä alla oleva lomake.
- Tunnukset kurssialustalle sekä tarkemmat ohjeet lähetetään opettajille noin viikkoa ennen koulutuksen alkamista.
- Kurssi maksetaan laskulla, joka lähetetään tilaajan valitsemaan osoitteeseen (sähköinen laskutus, sähköpostilasku tai paperilasku).


HINTA
Vaikka koulutus on laadukas ja monipuolinen ryhmäyttämisen verkkokoulutus, on sen hinta onnistuttu saamaan erittäin edulliseksi yksittäiselle opettajalle ja oppilaitokselle.

Ryhmäyttämisen mestariksi -verkkokoulutuksen hinta on 89 € / osallistuja + alv. 24 %.

Minimiosallistujamäärä ja samalla minimitilaus on 3 henkilöä.

Lisätietoja ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin saa koulutuksen järjestäjiltä.

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJÄT:
Pekka Peura
pekka@peuraeducation.com
0440329877

Laura Jääskeläinen
info@laurajaaskelainen.fi
0407599914

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Oppilaitos
Oppilaitoksen nimi *
Rehtorin/esimiehen nimi *
Rehtorin/esimiehen sähköposti *
Kurssille osallistujat (min. 3 osallistujaa)
Kuinka monta osallistujaa olet ilmoittamassa koulutukseen? *
Osallistuja 1: Etunimi *
Osallistuja 1: Sukunimi *
Osallistuja 1: Sähköposti *
Osallistuja 2: Etunimi *
Osallistuja 2: Sukunimi *
Osallistuja 2: Sähköposti *
Osallistuja 3: Etunimi *
Osallistuja 3: Sukunimi *
Osallistuja 3: Sähköposti *
Mikäli osallistujia on enemmän kuin kolme, lisää loput nimet ja sähköpostiosoitteet tähän
(Erottele nimet ja sähköpostiosoitteet toisistaan pilkkua käyttäen.)
Laskutustiedot
Laskutusmuoto *
Maksajan nimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Tilausviite
Verkkolaskuosoite
Operaattorin välittäjätunnus
Tilaaja
Tilaajan nimi *
Tilaajan sähköposti *
Tilaajan puhelinnumero *
Lisätietoja
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of maot.fi. Report Abuse