Inscripció al curs: "Un nou fantasma recorre Europa: la Unitat Popular"

Si us plau, si estàs interessat o interessada en aquest curs de formació llegeix la informació següent:

- El curs és obert a qualsevol persona. L'únic requisit per poder participar a les 4 sessions que formen el curs és estar inscrit. La sessió inagural a l'Aula Ronda, en canvi, és oberta a totes les persones al marge de si estan inscrites o no.

- El preu estàndar del curs són 10E que s'abonaran en efectiu en la primera sessió del curs. Hi ha un preu de suport (20E) o un preu solidari (3E). Aquest últim cas està pensat per persones aturades, estudiants i/o persones amb menys recursos que vulguin participar. En qualsevol cas, els diners de la inscripció estan destinats a cubrir les despeses derivades del lloguer de l'espai i dels materials de difusió. Aprofitem per recordar que aquest curs està autogestionat.

- Per qüestió d'aforament i també per facilitar el funcionament del debat, hi ha un màxim de 25 places per cada sessió. Aquestes seran atorgades en rigurós ordre d'inscripció.

- Si només vols / pots participar en una 1 sessió, t'hi pots inscriure i el preu són de 3E per inscripció aïllada.

- IMPORTANT: una vegada inscrit o inscrita, rebràs un correu a la teva direcció electrònica que ens hauràs de respondre per tal de confirmar la teva inscripció.

Qualsevol dubte o aclariment ens ho pots fer arribar a info@enlluita.org i et contestarem encantades el més aviat possible.

Instruïm-nos per fer-nos fortes!

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question