Lilla och Stora klubbtouren anmälningsformulär
Här anmäler ni er till Svenska Tennisförbundet Göteborgs tävlingar i Lilla och Stora Klubbtouren. Vi har tre olika nivåer i Lilla klubbtouren rekommenderat för barn (röd-mini, orange-midi , grön-maxi) samt en gul nivå för barn som är minst 11 år. Fråga er tränare vilken tävlingsnivå de tycker passar er bäst!

Ni får fylla i anmälningsformuläret nedan. OBS. Anmälan för varje tävling öppnar 14 dagar innan tävlingsstart. Anmälningar som görs tidigare än 14 dagar innan tävlingen börjar är inte giltiga. Vilken dag som är första dag för anmälan står efter respektive tävlingsdag i anmälningsformuläret nedan. Ni kommer få en platsbekräftelse och kallelse till tävlingen ca fem dagar innan tävlingen börjar som mailas ut av tävlingsarrangören (ej SvTF Göteborg).

Svenska Tennisförbundet Göteborg följer utvecklingen av corona-viruset noga och tar situationen på största allvar. Inför hösten så räknar vi med att starta tävlingar enligt höstens tävlingskalender. Skulle Folkhälsomyndighetens och Svenska Tennisförbundets rekommendationer ändras kan det påverka Lilla och Stora klubbtouren. De senaste besluten om regionala aktiviteter och tävlingar relaterade till covid-19 uppdateras löpande via www.tennisgoteborg.se.Välkomna!
Email address *
Förnamn *
Efternamn *
Kön *
Födelseår *
ÅÅÅÅ
Vilken klubb tillhör du? *
Mobilnummer *
Dubbelpartner vid dubbeltävling (anges endast vid dubbeltävling eller dingles)
Hur många tävlingar i Lilla/Stora Klubbtouren har du tidigare varit med i? *
I samband med Lilla och Stora Klubbtouren kan foton tas som kan komma att användas av både SvTF Göteborg och tävlingsarrangören. Om jag inte vill att mitt barn ska synas på bild i dessa sammanhang så meddelar jag detta till tävlingsarrangören på plats. *
Jag godkänner att mina uppgifter sparas i enlighet med GDPR *
Vilken nivå vill du tävla i? *
Fråga gärna er tränare vad de anser är den bästa nivån för just er
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy