Tilmelding til online dff C2C møde d. 22/2 - kun for dff medlemmer
Tidspunkt for event: Mandag den 22. februar 2021 kl. 19:00 - Fotografisk skattejagt i Norge?

Eventadresse: Online - link tilsendes i seperat mail, når du har fået plads.

Pris: Gratis (no-show-fee kr. 300,-)

Tilmelding: Senest 20. februar - der er deltagerbegrænsning pga. online møde, pladserne fordeles efter tilmeldingstidspunkt.

Kontakt os på: 22 56 90 10 eller dff@dff-photo.dk

Beskrivelse:
Fotografisk skattejagt i Norge?

Fotograf Peter C. Normann fra Kerteminde rejste til billedskønne Norge for at udleve sin drøm om at lave naturfotografering. Men omstændighederne ændret spontant ved dette til at blive en udfordring med sig selv indenfor blandt andet kunstfoto og udstilling.

Udfordringen for ham er arbejde bevidst med at udvikle den visuelle nysgerrighed – hvor belønningen er glæden og overraskelsen over, hvad der findes på den fotografiske vej.

Peter var lige et smut i DK midt i 2020 da corona restriktionerne var noget anderledes end nu, men Peter besluttede at rejse til Norge igen i efteråret, inden Corona igen for alvor lukkede ned for rejseaktiviteten.

Peter vil på dette dff C2C -møde vise billeder og fortælle om sin historie, rejsen til Norge, de rent praktiske udfordringer, hvordan det er om at holde gang i fotograferingen, holder gejsten oppe ved, at se mulighederne i nye omgivelser, langt fra de hjemmevante.

Vil du være med til at udveksle erfaringer med brug af netværket, så meld dig til dette online dff C2C -møde mandag den 22. februar 2021 kl. 19.00

Mødet henvender sig til alle fotografer.

dff C2C -mødet afholdes eksklusivt og gratis for dff-medlemmer

Vi håber du vil deltage blive opdateret samt få en god snak med dine kollegaer

Vi glæder os til at se dig.
Email address *
Foto: Peter C Normann
dff C2C er ligesom ERFA møder, hvor din kollega deler erfarringer, giver inspiration, viser billeder, taler om projekter, viser software og meget andet.
Firmanavn: *
Deltager navn: *
Mobiltelefon: *
Jeg forstår, at ved udeblivelse eller afbud senere end 2 dage før mødet afholdes, skal jeg skal betale kr 300 i no-show-fee. *
Required
Foto: Peter C Normann
vi glæder os til at se dig :-)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy