Inscripció al taller de femzines

Gelen Jeleton (Múrcia, 1975) farà una breu presentació de la arxiva de Gelen jeleton “Una Arxiva del DIY” i presentarà l’exposició “Autoeditoras: hacemos femzines” amb una mini sessió de “tarot-zine”, on descobrirem els secrets del DIY.

En la segona part elaborarem un mini fanzine amb els referents anteriors, amb la ajuda de Gelen Jeleton i i Iurhi Peña (Ciutat de Mèxic, 1989).

Si t’interessa el món fanzinero i el DIY ací tens una oportunitat d’or!

Gelen Jeleton (Múrcia, 1975)
És una artista i investigadora. Realitzadora de l’Arxiu Feminista, “Arxiu DIY: Fes-ho tu mateixa. Música i dibuix en inicitatives autogestionades i les seues edicions” que va ser el punt medul·lar de la seua tesi de doctorat, la qual porta per títol: “Una arxiva del DIY (do it yourself): autoedició i autogestió en una fanzinoteca feminista-queer”.
archivodiymusicaydibujo.tumblr.com

Iurhi Peña (Ciutat de Mèxic, 1989)
Artista i il·lustradora. Va estudiar en l’Escola Nacional d’Arts Plàstiques de la UNAM i actualment està al capdavant de la micro editorial “Publicacions Pet-Rat”, fa fanzines i dibuixa per a diversos mitjans. Destaquen els motius del feminisme i la cultura pop, encara que de vegades emergeix el seu costat més abstracte.
iurhipena.tumblr.com

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question