Гражданите питат
Уважаеми колеги и приятели,

Форум Гражданско участие заедно със своите партньори* организира среща с българските кандидати за депутати в следващия Европейски парламент.

С настоящото допитване искаме да съберем въпросите и темите, които вълнуват гражданите и гражданските организации в България, относно политиките, свързани с:
• гражданското участие в процесите на вземане на решения;
• подобряване средата за работа на независимите граждански организации;
• насърчаването на дарителството, доброволчеството и корпоративната социална отговорност.

Моля, задайте до три конкретни въпроса, касаещи политики както на национално, така и на европейско ниво, които вълнуват Вашата организация или Вас като активен гражданин.

Ние ще се погрижим да обобщим въпросите в категории и да ги зададем на кандидатите за депутати. Дебатът ще се проведе на 8 май 2019 в Дома на Европа, София. Детайлна програма на събитието ще бъде публикувана на сайта на Форум Гражданско участие (fgu.bg) и страницата ни във Facebook.

Краен срок за предложения: 19 април 2019

Благодарим Ви!

* Партньори на инициативата са Български център за нестопанско право, Информационен портал за НПО в България, Български дарителски форум, WWF България, Платформа АГОРА, Национална мрежа за децата и Център за култура и дебат „Червената къща“.

В това допитване Вие ще ни предоставите своето име, електронен адрес и организацията, с която сте ангажирани. Ние ще третираме тези данни като поверителни и в пълно съответствие с разпоредбите за защита на личните данни. Ще ги използваме единствено, за да се свържем с Вас при нужда от пояснения и за да Ви уведомим за мястото, датата и часа на дебата.
Email address *
Име на организацията, която представлявате: *
Your answer
Вашето име:
Your answer
Вашият въпрос или тема за обсъждане в областта на гражданското участие в процесите на вземане на решения:
Your answer
Вашият въпрос или тема за обсъждане по отношение подобряване средата за работа на гражданските организации:
Your answer
Вашият въпрос или тема за обсъждане относно насърчаването на дарителството, доброволчеството и корпоративната социална отговорност:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy