Πανδημία COVID-19 και η επιρροή της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Το ερωτηματολόγιο αυτό θέλει να διερευνήσει τις πρακτικές που ακολούθησαν οι φοιτητές/-τριες συμβατικών προγραμμάτων σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά την παρακολούθηση μαθημάτων εξ αποστάσεως μετά το κλείσιμο των ανώτερων κι ανώτατων σχολών στην Κύπρο λόγω της πανδημίας Covid-19. Επίσης στοχεύει να μελετήσει τις απόψεις και στάσεις των φοιτητών/-τριών για την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας που ακολουθήθηκε και να παρουσιάσει προτάσεις για βελτίωση.

Το ερωτηματολόγιο απαιτεί περίπου 15-20 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Είναι ανώνυμο μια και δεν ζητούνται στοιχεία αναγνώρισης, όπως όνομα, ημερομηνία γέννησης ή το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο φοιτάτε. Ωστόσο, απαντώντας το ερωτηματολόγιο δικαιούστε να μπείτε σε κλήρωση, όπου ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσει δωροκουπόνι αξίας 200 ευρώ από την εταιρεία Bionic και άλλοι 2 τυχεροί/ές δωροκουπόνια αξίας 100 ευρώ από την ίδια εταιρεία. Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση, παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη σχετική ερώτηση που θα βρείτε στο τέλος του ερωτηματολογίου.

Όλες οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν αυστηρά εμπιστευτικές. Τα δεδομένα που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της παρούσας έρευνας.

Επιλέγοντας να συνεχίσετε στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δηλώνετε ότι γνωρίζετε τους σκοπούς της έρευνας και ότι συναινείτε για την συμμετοχή σας στην παρούσα έρευνα.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να μοιραστείτε μαζί μας τις απόψεις κι εμπειρίες σας κατά την πανδημία COVID-19.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε επιπρόσθετες πληροφορίες για αυτή την έρευνα παρακαλώ επικοινωνήστε με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Πολιτισμού Παράλληλης Βουλής Κύπρου: eccpp@onek.org.cy.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy