Hanki GispoHelp tukipalvelu
Gispo Oy on suomalainen paikkatietoihin erikoistunut yritys. Autamme asiakkaita hyödyntämään paikkatietoihin liittyviä avoimen lähdekoodin ja avoimen datan ratkaisuja. Edistämme avoimen lähdekoodin ja avoimen datan kehittämistä ja hyödyntämistä.

Gispohelp on Gispon tukipalvelualusta, jonka kautta saat ratkaisun ongelmatilanteisiin sekä henkilökohtaista tukea avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen (QGIS, PostGIS, GeoServer, GDAL/OGR ja Mapproxy) käyttöön. Tukipalvelun voi hankkia henkilökohtaiseen, työryhmän tai organisaation käyttöön 12 kk kerrallaan. Sopimusjakson päättyessä tukipalvelu jatkuu vuoden kerrallaan. Tukipalvelun voi irtisanoa 2 kk:n irtisanomisajalla.

Tukipalveluun voi helposti lähettää kysymyksiä osoitteeseen tuki@gispo.fi tai kirjautua palveluun osoitteessa https://gispohelp.zendesk.com/hc/fi, josta löytyy myös ohjeistuksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Tukipalvelukysymyksen arvioitu käsittelyaika on 0,5-2h. Tätä isommista selvitystöistä teemme erillisen tarjouksen.

Tukipalvelutilauksen ylittävistä tukipyynnöistä veloitamme 85€/kpl. Tukipyynnön käyttöaste raportoidaan 6 kk välein.

Tilaan tukipalvelun
Lisätietoja
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gispo. Report Abuse - Terms of Service