CPC zondag 8 maart 2020
De Willem de Zwijgerschool doet dit schooljaar weer mee aan de Ernst en Bobbie Kinderloop van 1 km (t/m 10 jaar) en de Jeugdloop van 2,5 km (8 t/m 12 jaar). Voor de snelste jongen en het snelste meisje op elke afstand zijn er speciale ereprijzen. Bij de 1 km en de 2,5 km is het voor begeleiders verplicht om een coachnummer te dragen. Inschrijvingen doen we alleen voor leerlingen en coaches van de Willem de Zwijgerschool. Voor kinderen vanaf 12 jaar is er de mogelijkheid zich in te schrijven voor de 5 km. Je moet dit zelf doen bij de organisatie van de CPC. Wees er dan ook snel bij, want het kan snel vol zitten! Deelnemers met een coachnummer hebben bij de 1 km en 2,5 km géén recht op een drankje en een medaille. Met klem wijzen wij u erop dat de verantwoordelijkheid voor de kinderen bij deelname bij de ouders zelf ligt. De school regelt de startnummers aan de hand van de aanmeldingen. Deze worden in de week voor de CPC naar de school opgestuurd en vervolgens in de klas uitgedeeld. Op de dag zelf zullen er leerkrachten voorbij de finish staan met een cadeautje.

1 km Ernst en Bobbie Kinderloop: warming-up 9.30 u, start 9.45 u, Koningskade, looptijd 25 minuten.
2,5 km Jeugdloop: warming-up 10.15 u, start 10.30 u, Koningskade, looptijd 35 minuten.

We lopen in een NIEUW WDZ shirt. Geef hieronder aan welke maat je zou willen. De shirts zullen vanaf woensdagmiddag 4 maart klaarliggen bij de administratie.

Ook dit jaar kunnen jullie je deelname digitaal versturen. Vul het formulier voor ieder kind apart in. Geef ook aan of een coachnummer besteld moet worden. Mocht het via het formulier niet lukken, dan kan het ook met een mailtje aan meester Wijnand: wpost@wdzscheveningen.nl.

We zijn er graag op tijd bij om zeker te zijn van onze deelname. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 31 december 2019. Verdere informatie zal via mail worden verstuurd.
Email *
Voornaam deelnemer *
Achternaam deelnemer *
Klas deelnemer *
Welke afstand wil je lopen? *
Voor welke afstand wil je coachnummer? *
Er zijn nieuwe WDZ Shirts! *
Vragen of opmerkingen?
Alvast bedankt voor de aanmelding!
Sportieve groeten van de WDZ Sportcommissie.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy