JA, ik neem deel aan het TECHCLASS event op vrijdag, 21/09/2018 in mijn provincie!
Beste directie, leerkracht, leerling,

Techclass 2018 vliegt er terug in op vrijdag, 21 september 2018, en hoe?! Samen met Minister Crevits, Minister Muyters, onze CEO Danny Van Assche en de Techclass peter Herman Verbruggen (Marcske FC de Kampioenen) gaan we de technische opleidingen (STEM) in de kijker zetten: zowel als mogelijke vervolgopleiding voor leerlingen lager, secundair, volwassen en hoger onderwijs, alsook de vele jobprofielen die dagdagelijks aan de slag gaan bij STEM bedrijven. Tevens hopen we erin te slagen om de perceptie van de ouders bij te sturen rond het technisch onderwijs.

Het zou fantastisch zijn dat JIJ en JOUW (STEM) SCHOOL (opnieuw) deelnemen aan TECHCLASS. Geef hier alvast je gegevens door en we nemen snel contact met je op rond de praktische zaken van die dag.

JA, ik doe mee aan het TECHCLASS event op vrijdag, 21 september 2018!
PROGRAMMA

VOORMIDDAG
Meet & Greet van lager onderwijs met secundair onderwijs in STEAM bedrijf met oog voor verschillende jobprofielen in het STEAM bedrijf en STEAM als mogelijke vervolgopleiding.

MIDDAG
Meet & Greet van scholendirectie, leerkrachten, leerlingen met bedrijven in het kader van mogelijke samenwerkingen rond stageplaatsen, projectopdrachten, duaal leren, ...

NAMIDDAG
Meet & Greet van secundair onderwijs met hoger onderwijs in STEAM bedrijf met oog voor verschillende jobprofielen in het STEAM bedrijf en STEAM als mogelijke vervolgopleiding.


Naam deelnemende onderwijsinstelling en adres *
Your answer
Naam contactpersoon deelnemende leerkracht + GSM + email adres *
Your answer
Naam deelnemende opleiding en klas *
Your answer
Aantal deelnemende leerlingen *
Your answer
Heb je zelf specifieke vragen, laat ze hier achter. We contacteren je snel. Dank.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service