Pedagogia Creativa: Creativitat i innovació en la creació i la formació de circ. (16 i 17 de març)
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitza, de forma pionera a l’estat espanyol i des de 2010, cursos de formació de formadors/es de circ amb l’objectiu d’oferir eines que permetin millorar les competències dels formadors i formadores de circ i dels professionals de l’educació i el lleure.
Per fer efectiva la inscripció cal que, un cop omplert aquest formulari, facis el pagament del curs, a l'oficina de l'APCC (a La Central del Circ, matins) o a través d'un ingrés bancari a (Triodos-APCC: ES20 1491 0001 2430 0008 7863), indicant el teu nom i el curs al qual t'inscrius. Un cop fet l'ingrés, cal que enviis el comprobant a projectes@apcc.cat . DATA LÍMIT: 4 DE MARÇ
*Socis APCC: 80€ No socis: 100€
(*) Aquesta tarifa s’aplicarà també a membres d’altres associacions de circ de l’estat espanyol que treballen en xarxa amb l’APCC i socis de l’AGT .

La Asociación de Profesionales de Circo de Cataluña (APCC) organiza, de forma pionera en España y desde 2010, cursos de formación de formadores y formadoras de circo con el objetivo de ofrecer herramientas que permitan mejorar las competencias de los formadores de circo y de los profesionales de la educación y el ocio.
Para hacer efectiva la inscripción es necesario que, una vez rellenado este formulario, realices el pago del curso, en la oficina de la APCC (en La Central del Circ, mañanas) o a través de un ingreso bancario a (Triodos-APCC: ES20 1491 0001 2430 0008 7863), indicando tu nombre y el curso al cual te inscribes. Una vez realizado el ingreso es necesario que envíes el comprobante a projectes@apcc.cat. FECHA LÍMITE: 4 DE MARZO
*Socios APCC: 80€ No socios: 100€
(*) Esta tarifa se aplicará también a miembros otras asociaciones de circo del estado español que trabajan en red con la APCC y los socios de la AGT.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service