Inschrijfformulier Accountancydag 18 december 2019
Studievereniging BFL organiseert op woensdag 18 december dit jaar voor het eerst de Accountancydag. De middag staat in het teken van gezelligheid, ontwikkelen en je zakelijk netwerk uitbreiden. Er zullen verschillende workshops worden georganiseerd door grote accountantskantoren om jullie nog beter voor te bereiden op de toekomst. De workshops en trainingen gaan over onderwerpen die nu in de praktijk spelen en over zaken die jij als toekomstige Young Professional moet beheersen.

Naast het ontwikkelen tijdens de workshops en trainingen is er ook volop mogelijkheid om je zakelijk netwerk uit te bereiden. Werknemers van KPMG, BDO, Alfa Accountants, RSM, De Hooge Waerder en Valkering Accountants zullen aanwezig zijn. Naast dat zij de workshops organiseren zullen zij ook aanwezig zijn bij de netwerk borrel.

ER IS MAXIMAAL PLEK VOOR 40 STUDENTEN DUS SCHRIJF JE SNEL IN! KPMG/BDO =Vol

Planning
13:00 Start in evenementenzaal
13:15-14:30 1e workshop ronde
14:30-14:40 pauze
14:40-15:45 2e workshop ronde
15:45-17:00 netwerkborrel in de SooS


Ronde 1: 13:15-14:30
Alfa Accountants:
Alfa gaat een workshop geven over het onderwerp DISC. Dit is een tool waarmee je je persoonlijkheid kan analyseren. Het geeft je een diepgaand inzicht in je persoonlijkheidsstijl maar ook in die van andere. Hierdoor kan je beter inschatten wat voor type mensen er zich om je heen begeven en daardoor kan je beter met hun omgaan op het gebied van gedrag en communicatie.

KPMG: VOL VOL VOL
KPMG gaat een workshop geven over storytelling. Wil jij meer impact maken wanneer jij jezelf presenteert of introduceert tijdens een sollicitatiegesprek? Je verhaal vertellen maakt zoveel meer impact als je er een authentiek verhaal van maakt, neem een voorbeeld aan Steve Jobs. Met de workshop storytelling zal je doormiddel van anekdotes, persoonlijke ervaringen en toepasselijk metaforen leren je publiek te boeien. Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat er een brug naar accountancy wordt gemaakt. Je kan storytelling inzetten gedurende je studie, maar ook tijdens een sollicitatiegesprek en wanneer jij als accountant aan de slag gaat. Ook binnen KPMG maken wij gebruik van storytelling.


Ronde 2: 14:40-15:45
BDO: VOL VOL VOL VOL
BDO gaat met jullie aan de slag en geeft jullie een workshop over een professionele en kritische werkhouding. Dit is een abolute pré in het toekomstige werkveld en tijdens deze training krijgen jullie handvatten aangeboden om te kijken waar je staat en hoe je jezelf hier in kan verbeteren.

RSM:
RSM verzorgd voor jullie een interessante workshop over ethisch handelen in de praktijk. Dagelijks kom je in je toekomstige baan met (ethische) dilemma's in aanraking. Welke keuzes maak je en waarom? Tijdens deze workshops zullen er uit het vakgebied een aantal dilemma's worden besproken die jou aan het denken zullen zetten en die je in de toekomst helpen om bewustere keuzes te maken.

Email address *
Naam *
Achternaam *
Studentnummer *
Keuze workshop ronde 1: *
Keuze workshop ronde 2: *
Ben je ook bij de netwerkborrel? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy