ILMOITTAUTUMINEN: Huuliharpun jatkokurssi 1.–2.11.2019
Pe 1.11.2019 klo 19.00–20.30
La 2.11.2019 klo 12.00–13.30
op. Janne Ojajärvi
Hinta: 65€ (4 x 45min)

Kurssilla kerrataan huuliharpunsoiton perusteita ja käydään läpi erilaisia soittotekniikoita. Lisäksi opetellaan helppoja, huuliharpulle soveltuvia kappaleita. Oma C-vireinen bluesharppu (se 10-reikäinen perushuuliharppu) mukaan. Jos on tarvetta hankkia uusi huuliharppu, niin sen hankintaan löytyy vinkkejä kurssin opettajan laatimalta nettisivulta: https://janneojajarvi.com/vinkkeja-huuliharpun-ostoon/

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 9 päivää ennen kurssin alkua, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Peruutukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kamu@kmo.fi.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta kurssimaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.
Email address *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Muuta ilmoitettavaa?
Ilmoitathan tässä, jos olet Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilas tai henkilökuntaa. Yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita toteutuakseen ja kurssilla on vapaita paikkoja. Yksilöoppilaille ilmoitetaan mahdollisesta maksuttomasta kurssipaikasta n. 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi ei ole maksuton kamulinjan avointen ryhmien opiskelijoille. Lähetäthän kysymykset suoraan osoitteeseen kamu@kmo.fi.
Your answer
Olen lukenut ja hyväksynyt ylläolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Käpylän musiikkiopisto. Report Abuse - Terms of Service