Dita Botërore e Pastrimit - 17 Shtator 2022!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
BËHU ORGANIZATOR I AKSIONIT VULLNETAR NË KOMUNITETIN KU BANON / PUNON!
Let's Do It Albania ju fton të bëheni pjesë aktive e aksionit të rradhës "Dita Botërore e Pastrimit - 17 Shtator 2022!".
 Ta Pastrojmë Shqipërinë është pjesë e Lëvizjes Botërore "Let's Do It World", ku deri më sot bëjnë pjesë 181 shtete dhe numërohen miliona vullnetarë.

Misioni kryesor i lëvizjes është sensibilizimi, ndërgjegjësimi, kontributi në komunitet, edukimi nëpërmjet aksionit, partneriteti midis shoqërisë civile, pushtetit qëndror e vendor, gjithëpërfshirja. Aksioni është një mundësi ku të gjithë sëbashku të japim kontributin tonë për mjedisin, shtëpinë tonë të përbashkët.

Bashkohu Edhe Ti, organizo miqtë, kolegët, bashkëpuntorët, stafin, shkollën, pallatin, rrugën, lagjen, fshatin, qytetin ku ti banon. Është një aksion i vogël, por me vlerë të madhe. Sëbashku mund ta bëjmë mjedisin që na rrethon më të pastër, për ne, për fëmijët tanë, për të ardhmen.
Është koha të veprojmë!
Bashkohu Edhe Ti.
Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë dhe Ta Mbajmë Pastër Çdo Ditë.
Let's Do It! Albania
Çfarë përfaqësoni? *
Emri i Organizatës / Kompanisë / Institucionit / Forumit / Individit *
Qyteti *
Personi i kontaktit *
Numri i telefonit *
E-mail *
Faqja web e Organizatës / Kompanisë / Institucionit / Forumit / Individit
Linku i plotë psh: www.greenlinealbania.org
Faqja ose Profili Facebook i Organizatës / Kompanisë / Institucionit / Forumit / Individit
Lagjja / Zona ku do të pastroni *
Numri i vullnetarëve që do të përfshini *
Si mund të kontriboni më shumë deri në ditën e aksionit?
Aktivitete sensibilizuese që mund të zhvilloni
A keni ndonje ide që doni ta ndani me ne?
RAPORTO MBETURINA - HARTA DIXHITALE E MBETURINAVE - TRASHOUT
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Let's Do It Albania. Report Abuse