Càsting ROMEU I JULIETA (PSH 2020)
Amb aquest formulari estàs participant al càsting obert de Parking Shakespeare per a la producció "Romeu i Julieta" amb versió i direcció d'Helena Tornero.

Es busquen actors i actrius amb formació i experiència d’interpretació i bona dicció catalana. Que cantin o tinguin una bona base per cantar. (Es farà prova.) Amb bona projecció de veu parlada (l’espectacle es fa a l’exterior). Es tindran molt en compte les aptituds musicals: instruments musicals, rapejar, beatbox, bodypercussion, etc. Es valorarà la presència d’actors i actrius racialitzats en aquest repartiment.

JULIETA, filla de Capulet: Personatge femení. Noia jove d’uns vint anys però que pugui aparentar uns 16-18 anys. Es valoraran les nocions de dansa o moviment.

ROMEU, fill de Montagut: Personatge masculí. Noi jove d’uns 20-30 anys però que pugui aparentar uns 20-25 anys. Es valoraran les nocions de dansa, moviment i lluita escènica.

MERCUTIO, parent del príncep i amic de Romeu: Personatge FEMENÍ. Noia jove d’uns 20-30 anys però que pugui aparentar uns 20-25 anys. Es valoraran les nocions de dansa, moviment i lluita escènica.

BENVOLIO, nebot de Montagut i amic de Romeu i Mercutio: Personatge masculí. Noi jove d’uns 20-30 anys però que pugui aparentar uns 20-25 anys. Es valoraran les nocions de dansa, moviment i lluita escènica.

Per presentar-se al càsting de Romeu i Julieta tots els participants, tant si es presenten al rol de Romeu, Julieta, Mercutio o Benvolio, hauran de memoritar i gravar en vídeo el mateix monòleg. També hauran de preparar-se un tema musical i gravar-lo en vídeo. Es suggereix el tema “Rome wasn’t built in a day” de Morcheeba, ja sigui a cappella, tocant algun instrument o amb alguna base musical. (Si el participant no té temps de preparar-se el tema suggerit pot fer-ne un que tingui preparat.). En el cas que el participant sàpiga rapejar pot gravar-se cantant un rap de lliure elecció, en anglès, català o castellà.Nom complet *
Your answer
Edat *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Breu currículum *
Your answer
Toques algun instrument? Quin? Tens nocions de rapejar, beatbox, bodypercussion, etc? Explica'ns-ho *
Your answer
Enllaç de youtube, vimeo o Drive amb el text i la cançó *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy