Lördag med lera i Järbo 2020
Dagen börjar med guidad tur därefter KAN man avvika, men vi räknar med att de flesta deltagare vill stanna på lunch och vara kvar flera timmar på eftermiddagen.
i Järbo, Sandvikens kommun.
Anmälan i detta formulär.
Varmt välkommen!
Email address *
Vi börjar kl 10:00 och vandrar runt bland ett antal olika lerbyggen på gården som är Sveriges första och enda folkbildningsgård för ekobygg med lera. Du får mycket information och inblick i ett antal olika lerbyggetekniker.
Vi startar kl 10. Guidade turen tar minst 2,5 tim med många korta promenader utomhus så klä dig efter väder!

Delta i enbart den guidade turen och betalar då 200:- eller stanna kvar, ät lunch få betydligt mer info och tips och om du vill: prova på lite praktiskt under eftermiddagen. Då blir priset 600:- inkl lunch och fika och mycket mer information och fördjupad kunskap.

Efter anmälan får du bekräftelse och vägbeskrivning. Skriv ditt namn och kursdatum på inbetalningen.
Arrangörer: Föreningen Kulturand i samverkan med ABF Gästrikebygden.

Vi ber dig respektera att ha mobiltelefon och annan strålande utrustning avstängd då personer som är överkänsliga mot sådan strålning vistas på gården.
Anmälan *
Vi är en grupp som önskar komma en annan dag, helst den...
Anmälan: jag anmäler mig och betalar nu. Betalning kan göras på två olika sätt: Banköverföring till Föreningen Kulturands konto hos JAK Medlemsbank Clearingnr 9670 kontonr: 0548383 ELLER med swish till 073 55 93 120 I båda fallen skriver jag datum för den guidade tur jag valt + för- och efternamn *
Mitt namn och telefonnummer *
Ev. intolerans/allergi mot födoämnen eller annat vi som arrangörer behöver veta, eller om det är något du vill fråga oss
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy