Anna Murtolan elokuun laulukurssi
Oulusta lähtöisin oleva flamencolaulun ammattilainen Anna Murtola kurssittaa elokuussa, olé!

Viikonloppukurssin aikana tutustutaan ilmaisuvoimaisen espanjalaisen flamencomusiikin maailmaan sekä laulamisen että monipuolisen flamencorytmiikan kautta ja opitaan perinteisiä flamencolaulusäkeistöjä eli letroja.

Kurssilla opiskellaan nelijakoista tangos-tyylilajia, syventäen edellisen kurssin (2020) ohjelmistoa. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä aiempaa kurssia tai aiempaa kokemusta laulusta, flamencosta eikä espanjan kielestä ja mukaan ovat tervetulleita myös uudet oppilaat. Lisäksi opetellaan kaunis ja menevä rumba-kappale.


Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä aiempaa kokemusta laulusta, flamencosta eikä espanjan kielestä.

Opettajana toimii oululaislähtöinen flamencolaulaja Anna Murtola. Anna aloitti flamencolauluopintonsa 2000-luvun alussa ja on opiskellut lajia Espanjassa alan huippujen johdolla. Annalla on pitkä kokemus flamencolaulun opettamisesta ja sen opetusmetodien kehittämisestä nimenomaan suomalaisille harrastajille. Hän on myös valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius Akatemian ja tanskalaisen Royal Academy of Music Aarhusin välisestä Nordic Master of Global Music –ohjelmasta ja toimii esiintyvänä freelance-artistina.

Kurssi järjestetään kulttuuritalo Valveella, Hallituskatu 7.

Kurssiajat ja -salit:

Pe 13.8. klo 18-20 sali 2
Su 15.8. klo 13-15 sali 3.

Kurssin jäsenhinta on 70 ja tavallinen hinta 90 euroa. Palo Nuevon jäsenmaksu on 30 euroa, voit maksaa sen halutessasi ilmoittautumisen yhteydessä, jos et ole vielä jäsen. Kurssille mahtuu vielä muutama, otamme ilmoittautumisia vastaan kurssin alkamiseen saakka.

Jos pääset osallistumaan vain osalle kurssia tai haluat neuvotella maksuajasta, joustamme kyllä, mutta vain, jos ilmoitat meille asiasta etukäteen ennen ilmoittautumistasi. Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssimaksu palautetaan opettajasta tai koronasta johtuvan peruuntumisen takia. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.

Kiitämme sinua huomavaisuudestasi seuraavissa asioissa:

-sairaana tai oireisena ei saa tulla kurssille
-pese kädet mennen tullen
-huolehdi yskimishygieniasta
-säilytä turvaväli
-huolenpito itsestämme ja muista auttaa meitä kaikkia

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Kurssi-ilmoittautuminen
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy