Club van 25 G.S.Z.V. De Golfbreker
Geacht oud-lid van G.S.Z.V. De Golfbreker,
Jongstleden heb je het lidmaatschap bij G.S.Z.V. De Golfbreker opgezegd. Waarschijnlijk een moeilijk moment voor jou, omdat je daarmee ook een heleboel mooie herinneringen achter je hebt gelaten. Echter, voor jezelf is dit waarschijnlijk een nieuwe stap in je carrière en ook je relatie met G.S.Z.V. De Golfbreker hoeft hier niet op te houden, maar gaat slechts een nieuwe fase in...

‘De Club van 25’ bestaat uit een groep oud-leden van G.S.Z.V. De Golfbreker die jaarlijks een vrijwillige bijdrage van € 25,- doneert aan hun oude vereniging. Momenteel zitten hier ruim 50 oud-leden in.
Natuurlijk ben je ontzettend benieuwd wat je allemaal terugkrijgt voor het lidmaatschap van ‘De Club van 25’.
Je kunt zelf aangeven wat je wilt ontvangen, qua Almanak en Preker. Daarnaast is er op de website een aparte pagina ontworpen, speciaal voor ‘De Club van 25’, waar ieder lid zijn/haar plek krijgt. Ook krijg je een eigen naamplaatje op het ‘Club van 25 bord’ in onze stamkroeg Tram 13. Dit geeft blijk van een stukje waardering vanuit de vereniging naar jou.

Uiteraard wil jij als lid van ‘De Club van 25’ graag weten waar het door jouw gesponsorde geld naar toe gaat. Het door jou gesponsorde geld wordt onder meer besteed aan de Lustrumactiviteiten, waarbij ook de oud-leden de vereniging in zijn huidige vorm weer kunnen ervaren. Verder zal er veel aandacht besteedt worden een 't Uurtje van Grunn, de Golfprekers en de Almanakken. Als laatste vinden wij het ook erg belangrijk dat oud-leden goed contact met de vereniging behouden. Daarom zullen wij tijd besteden aan een nieuwsbrief die je driemaal per jaar ontvangt.

Door middel van het invullen van onderstaand formulier geef je aan dat je graag deel uit wil maken van ‘De Club van 25’ vanaf seizoen 2018-2019 tot wederopzegging.

Met vriendelijke groeten,

Namens het Bestuur der G.S.Z.V. De Golfbreker 2018-2019

Laura Hagreis
Secretaris
Voor- en achternaam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
(Straat, huisnummer, postcode + woonplaats)
Your answer
(IBAN) Rekeningnummer *
Your answer
Ik betaal als lid van de Club van 25 vanaf nu *
Daarmee ontvang ik: 3 x per jaar de speciale Club van 25-nieuwsbrief; een Lustrumboek in oktober 2019; vermelding op de website onder de ‘Club van 25’; en een eigen naamplaatje op het ‘Club van 25 bord’ in Tram 13. Het is mogelijk om 25 euro of eventueel meer te doneren.
Daarnaast ontvang ik ook graag digitaal:
Indien je graag een papieren versie wenst te ontvangen is dit (beperkt) mogelijk, deze dien je dan wel zelf in het WAS of op een andere afgesproken locatie af te halen. Dit kun je in de opmerkingen aangeven of ten alle tijde via de mail kenbaar maken.
Commissies/Bestuur gedaan binnen De Golfbreker: *
Graag aangeven welke commissies je hebt gedaan (en indien je dit nog weet, aangeven in welk seizoen)
Your answer
Op- en aanmerkingen:
Voor het bestuur betreffende dit formulier:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy