Wildplukwandelingen 2021 - Daphne STRUINT
Leuk dat je je aanmeldt voor een wildplukwandeling van Daphne STRUINT!

Een wildplukwandeling van Daphne STRUINT is een struintocht waarbij eetbare natuur de hoofdrol speelt. De wandeling zelf duurt ongeveer 2 uur. Op elke vierkante meter vind je vaak al 5 wilde planten die eetbaar zijn. Maar bij deze tocht struinen we door een natuurgebied, park of landgoed op zoek naar eetbare wilde planten, maar leer je tevens wat je beter niet in je mond kan stoppen. Daarnaast vertel ik verhalen, wilde plantenweetjes, verklap ik recepten en ga je natuurlijk ook proeven! De struintocht eindigen we een kopje zelfgeplukte thee en een wilde versnapering. Net wat de natuur te bieden heeft. Je ontvangt tevens het digitale boekje 'Op wildplukavontuur in de Leidse regio'.

Kosten: 1 persoon: € 27,50 | 2 personen of meer: € 25,00 | kind: € 12,50

Vul het onderstaande formulier in en vergeet niet op VERZENDEN te drukken. Pas dan ontvang ik jouw ingevulde formulier in mijn mailbox.
Email address *
1. Wat is je voor- en achternaam? *
2. Wat is je mobiele nummer? *
3. Voor welke wandeling(en) wil je je aanmelden? *
Required
4. Met hoeveel personen wil je meedoen? Meld hierbij hoeveel volwassenen en/ of kinderen. *
5. De wildpluk-wandeling kost € 27,50 per volwassene, vanaf 2 volwassenen: € 25,00 per persoon en € 12,50 per kind. Je kunt cash op de dag zelf betalen of van tevoren (min. 24 uur) op NL 96 TRIO 0338 7266 75 t.n.v. Daphne STRUINT. Met vermelding van je naam en datum wandeling. *
Required
6. De wilde versnapering die we na afloop eten is vegetarisch en biologisch. Zijn er andere dieetwensen, laat het me dan even weten.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy