TALLER MAKERS ESTIU 2022
Durant el mes de Juliol de 2022 el SOLAÇ ofereix un taller per a joves a partir de 12 anys en els quals, de la mà d'Albert Carrera, aprendrem a programar amb Arduino i desenvoluparem un projecte amb aquest programari.

Albert Carrera, Enginyer de Sistemes Audiovisuals per la Universitat Pompeu Fabra, actualment treballa en sistemes d’il·luminació interactiva, desenvolupant la seva feina en festivals de llum i música en directe. Entre d’altres ha treballat en l’empresa encarregada del control de la Torre Agbar, com a tècnic de Marc Marzenit o el Petit de Cal Eril, i actualment dissenya instal·lacions de llum, màpping i projeccions làser amb @hexxadom i el seu projecte personal @nouled.studio.

Arduino és una plataforma de programació electrònica de codi obert, basada en hardware i software lliure, flexible i fàcil de utilitzar pels creadors (makers) i desenvolupadors. Aquesta plataforma permet crear diferents tipus de microordenadors d'una sola placa als quals els makers poden dotar d'una gran varietat de funcions.


- TALLER MAKERS   - a partir de 12 anys (1r ESO fet)

Un maker és un inventor, algú que utilitza la tecnologia per modificar o fabricar aparells electrònics. En aquest taller, els joves makers es fabricaran el seu propi “Hovercraft”, una llanxa impulsada amb una hèlice i controlada amb un comandament a distància. Utilitzarem la plataforma Arduino (el cervell del nostre hovercraft). Aquest ens permetrà connectar totes les peces, i mentre aprenem a programar una mica, també entendrem com funcionen els motors, servomotors, comandaments a distància per infrarojos i molt més.

La metodologia del taller es basa en un projecte final, durant les 3 primeres sessions s’introduiran tots els elements per entendre Arduino i el kit de components, i les altres 3 sessions els alumnes muntaran l'hovercraft que podran endur-se a casa.

2 torns disponibles durant el JULIOL:

TORN 1: Dll 4, Dmt 5, Dmc 6, Dll 11, Dmt 12 i Dmc 13  -  de 16h a 18h
TORN 2: Dll 18, Dmc 20, Dj 21, Dll 25, Dmc 27 i Dj 28  -  de 16h a 18h

Preu: 95 eur (+ 38'01 eur del kit Arduino Elegoo a través d'Amazon)


*Necessari disposar d'ordinador portàtil per al seguiment de les classes.

PLACES LIMITADES


Per finalitzar la inscripció serà necessari fer l'ingrés de l'import del curs (95 eur) al següent compte del Banc de Sabadell:

ES82 0081 0139 1300 0154 0264

Indiqueu el nom de l'alumne al concepte de l'ingrés i envieu el comprovant de la transferència a solacentreart@gmail.com

També podeu fer el pagament en mà directament al centre.

Us enviarem per correu l'enllaç de compra del kit Arduino.


Moltes gràcies.

SOLAÇ, Av. Canal 8, Mollerussa - 973 601 487


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms de l'alumne *
Edat *
Telèfon/s de contacte *
Població de residència *
A quin torn t'apuntes? *
Llei 1/1982 - Dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar *
Entenem que completant aquesta inscripció accepteu que el nostre centre utilitzi les imatges fetes durant el transcurs de l'activitat per a muntatges gràfics i/o difusió a les xarxes socials.
Observacions
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy