Jelentkezési lap
Hungalimentaria 2019 tudományos konferencia és szakmai kiállítás
Időpont: 2019. április 24-25.
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest Hotel, 1044 Budapest, Íves út 16.

A konferencia mottója:
„Ésszel a kosárba! – mit mond erről a labor?”

A rendezvényen az alábbi szekciókat szervezzük meg:

• Élelmiszer- és takarmányanalitikai módszerek: módszertan, gyorsvizsgálatok, ismert és újabb élelmiszerkomponensek és szennyezők kimutatása, mérése, érzékszervi vizsgálatok, molekuláris biológiai módszerek

• Élelmiszer- és takarmány mikrobiológiai módszerek: módszertan, gyorsvizsgálatok, élelmiszeripari üzemek és forgalmazó helyek higiéniája, molekuláris biológiai módszerek

• Jogi- és minőségirányítási szekció: kockázatok kezelése, minőségbiztosítás, akkreditálás, hatósági ellenőrzés, technológiai kérdések

• Poszter-szekció

További információ: www.hungalimentaria.hu

Részvételi lehetőségek:

1. Előadó
Előadói részvételi díj: 27.000,- Ft + ÁFA/fő, ezen kívül az étkezések díja: 15.000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a kávészünetek, ebédek díját, de nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit.
A konferencia jelentkezéséhez a két díj együttes megfizetése kötelező! Fizetési határidő: A díjbekérő kiállításától számított 14 nap, a díjbekérőn található számlaszámra. A számlát a konferenciát követően küldjük el.
Jelentkezési határidő: 2019. február 15. (absztrakt beküldése: március 1.)

2. Kiállító
Kiállítói részvételi díj 89.000 Ft + ÁFA/kiállító cég, ezen kívül az étkezések díja 15.000 Ft + ÁFA/fő
A kiállítói díj fejében biztosítjuk a kiállításhoz szükséges kasírozott kiállítói asztalt (185x90 cm), két széket, reklámanyag kihelyezésének lehetőségét, valamint a kiállító nevét feltüntetjük a konferencia honlapján is. Mindkét díj együttes megfizetése kötelező! Az étkezések díja nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit. Fizetési határidő: A díjbekérő kiállításától számított 14 nap, a díjbekérőn található számlaszámra. A számlát a konferenciát követően küldjük el.
Jelentkezési határidő: 2019. április 5.

3. Hallgató
Hallgatói részvételi díj: 27.000,- Ft + ÁFA/fő
Ezen kívül az étkezések díja: 15.000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a kávészünetek, ebédek díját, de nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit.
A konferencia jelentkezéséhez a két díj együttes megfizetése kötelező! Fizetési határidő: A díjbekérő kiállításától számított 14 nap, a díjbekérőn található számlaszámra. A számlát a konferenciát követően küldjük el.
Jelentkezési határidő: 2019. április 12.

„A jelen Űrlapon megadott személyes adatait a WESSLING Hungary Kft. (1045 Budapest, Anonymus utca 6.) szigorúan célhozkötötten, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletének, illetve a WESSLING Hungary Kft. Általános Adatvédelmi Szabályzatának megfelelően kezeli, és azt a WESSLING magyarországi cégcsoport tagjain kívül harmadik személynek csupán a Hungalimentaria 2019 tudományos konferencia és szakmai kiállítás lebonyolításával kapcsolatos tevékenységével összefüggésben továbbítja.

Tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapját az Ön jelentkezése, illetve a részvételi díj megfizetésével létrejött szolgáltatási szerződés képezi, ugyanakkor jogszabályi előírásoknak – és így különösen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. §-ának – megfelelően a WESSLING Hungary Kft. egyes személyes adatait a rendezvény lebonyolítását követően is tárolni kénytelen.

Amennyiben a rendezvény lebonyolításához kapcsolódó adatkezelés vonatkozásában bármilyen kérdése merülne fel, kérem keresse az Általános Adatvédelmi Szabályzat 9. pontjában kijelölt Adatvédelmi megbízottat az ott megadott elérhetőségek bármelyikén.

A WESSLING Hungary Kft. Általános Adatvédelmi Szabályzata az alábbi linken, korlátozás nélkül hozzáférhető: https://hu.wessling-group.com/hu/szolgaltatas/adatvedelmi-tudnivalok/

Részt veszek a Hungalimentaria 2019 konferencián *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service