XIII GODINA - Poziv za nominaciju za NACIONALNU NAGRADU ZA VOLONTERIZAM
Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid u partnerstvu sa Fondacijom Petrović Njegoš, trinaestu godinu zaredom, raspisuje konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za volonterizam.
Nagradu, koja se sastoji od dvije kategorije, dodjeljujemo svake godine, već tradicionalno, tokom svečanosti u cilju obilježavanja Međunarodnog dana volontera - 5. decembar.

Nagrade dodjeljujemo najboljima radi afirmacije vrijednosti volontiranja. Na ovaj način želimo da promovišemo pojedince, organizacije, institucije, kompanije i privredna lica, koji utiču na razvoj volonterizma i kulture volontiranja doprinoseći time razvoju cjelokupnog društva.

Pozivamo vas da NOMINUJETE pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu, kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam.

Kategorije:

I - Nagrada za volontera/ku godine

II - Godišnja nagrada za volonterizam

Godišnja nagrada za volonterizam dodjeljuje se u cilju povećanja vidljivosti doprinosa razvoju koncepta i promociji vrijednosti volontiranja. Nagrada može da bude dodijeljena pojedincu/ki, organizaciji civilnog društva, kompaniji, medijskoj kući ili instituciji koji su svojim zalaganjem doprinijeli razvoju volonterizma u Crnoj Gori.

Kandidaturu za nominaciju možete podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva, institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzira da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija.

Rok za nominaciju 15. novembar 2019.

Više informacija možete dobiti putem telefona 020 207 130 ili na e-mail: adp.zid@gmail.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy