Online пристапница | ЗСК Југоисток | 2019
Здружение спортски клуб ЈУГО - ИСТОК Струмица
Меѓународен назив: South-East MK
info@jugoistok.org
https://jugoistok.org

Одговорни лица:
[ Велосипедисти Југоисток ]
    Благородна Андонова (Претседател) | 077 608 679
    Благој Ѓузелов | 070 214 027
[ Југоисток Running ]
     Влатко Манчев | 078 552 799
     Александар Хаџи-Јанков | 077 514 083
[ Валандово Charter ]
     Столе Атанасов | 070 310 584

Членарина 2019:
300,оо (триста) денари

Поволности:
- Попуст при нарачка на професионален клупски вело / outdoor дрес.
- Логистичка подршка за членовите на спортски настани.
- Обезбедување возила за заеднички превоз на членовите за спортски настани.
- Техничка поддршка за членовите.
- Сертификати за активно учество во организација на настани.
- Дигитална членска картичка.

Според член 7 од Статутот, секој полноправен член има право:
   ● да биде избиран во органите на Здружението
   ● да учествува во неговата работа и тековни активности
   ● да придонесува за развојот и популаризацијата на самото Здружение
   ● да предлага  донесување  Одлуки  во согласност со демократските интерни односи во Здружението, како и
   ● да ги користат услугите кои му ги нуди самото здружение.


Напомена: Регистрацијата на членовите со пополнување online пристапница трае до 19.03.2019 23:59:59 ч.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име и презиме *
Адреса *
Град *
Година на раѓање *
Број на лична карта *
Контакт телефон *
Дрес *
Прифаќање на статутот на ЗСК Југоисток *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.