Inschrijvingen Blokplek: corona-editie
Het is geen fijne periode om te moeten studeren, gelukkig heeft de Vlaamse regering de lokale besturen een wettelijk kader aangeboden waarin Gemeente Overijse toch een blokplek kan voorzien. Op die manier kunnen jullie toch in groep studeren. Gezien de omstandigheden zijn er wel strenge voorwaarden aan gekoppeld, zo moet er altijd een mondmasker gedragen worden en er mag dus ook niet gegeten worden. Een slokje drinken mag natuurlijk wel.

De Blokplek wordt ingericht in wijkontmoetingscentrum den 38 in de Bergstraat in Tombeek. Er zijn 4 lokalen waar er 5 tot 6 studenten binnen kunnen. In totaal is er plek voor 22 studenten. De tafels zijn heel bewust geplaatst om de nodige afstand te garanderen dus gelieve deze niet te verplaatsen. Gelukkig is er een leuke tuin waar jullie in groepjes van 4 met nodige afstand buiten kunnen zitten.

De blokplek is geopend op weekdagen tussen 8u en 16u, behalve op kerstdag, oudjaar en nieuwjaar en op 24 december tot 's middags. Inschrijven is verplicht, je krijgt ten laatste op vrijdag de week voordien een bevestiging of je kan komen. De plaatsen zijn om veiligheidsredenen vast per week dus denk erover na of je wel elke dag zal komen (tenzij je een examen moet afleggen natuurlijk).
Naam
E-mail
GSM-nummer
Ik wil graag een hele week komen studeren in deze periode
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy