Δήλωση συμμετοχής σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα Lindy hop/Swing χορού με τους Southern Hoppers!
Συμπλήρωσε τη φόρμα για να δηλώσεις συμμετοχή σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα Swing/Lindy hop με τους Southern
Hoppers την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00-22:00. Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη θα γίνει και δεύτερο δοκιμαστικό την Τετάρτη 25/9 ίδια ώρα.

Το τμήμα θα ξεκινήσει κανονικά την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη και ώρα 21:00-22:15. Τα μαθήματα γίνονται στο Hobnob, Πρίγκηπος Πέτρου 39 στη Γλυφάδα.

Θα λάβεις email επιβεβαίωσης για τη συμμετοχή σου μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις. Για να βεβαιωθείς ότι τα email που σου στέλνουμε δεν πηγαίνουν στο spam folder, πρόσθεσε το email μας info@hobnob.gr στις επαφές σου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

*Τα καινούρια τμήματα Αρχαρίων έχουν πάντα μεγάλη συμμετοχή γι' αυτό μη καθυστερείς την εγγραφή σου!
**Επειδή το swing χορεύεται σε ζευγάρια προσπαθούμε να διατηρήσουμε καλή ισορροπία μεταξύ leaders (καβαλιέρους) & followers (ντάμες) στα μαθήματα. Αυτό σημαίνει πως αν έχεις κάποιο φίλο/η που ενδιαφέρεται καλό θα ήταν να έρθετε μαζί. Κατά την διάρκεια του μαθήματος αλλάζουμε συνεχώς ζευγάρι.
***Η εγγραφή σας με καβαλιέρο σας εξασφαλίζει προτεραιότητα!
Όνομα *
Your answer
Επίθετο *
Your answer
Email *
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Ρόλος χορευτή: *
Leader-> αυτός/ή που "οδηγεί" το χορό, προτείνοντας κινήσεις. Συνήθως αντρικός ρόλος. / Follower-> αυτός/ή που "ακολουθεί" το Leader. Συνήθως γυναικείος ρόλος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσες Followers δηλώσουν χωρίς παρτενέρ (Leader) δε μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθούμε να κρατήσουμε μια καλή ισορροπία μεταξύ Leaders και Followers.
Όνομα παρτενέρ:
Αν θες να γραφτείς σαν χορευτικό ζευγάρι με κάποιον/α, γράψε το όνομά του/της. Πρέπει και ο παρτενέρ σου να κάνει ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΙΤΗΣΗ και να γράψει το δικό σου όνομα!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy