FORMACIÓ D'ENTITATS
Formulari d'inscripció
Què vull ser quan sigui gran?

El dia a dia de les entitats, la dedicació voluntària de les persones que hi participen fa que, sovint, es funcioni amb inèrcia i no es plantegin noves formes de fer les coses o noves activitats que donin resposta a les necessitats dels socis. Qualsevol època pot ser un bon moment per fer una reflexió sobre quins aspectes ha de repensar i treballar l’entitat i com fer-ho.

A partir d’un diagnòstic individual d’entitat es treballarà, de forma grupal i individual les accions a fer per millorar l’entitat.

Trobareu més informació sobre el temari a: http://www.entitatsreus.cat

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Adreça electrònica: *
Your answer
Telèfon de contacte: *
Your answer
Entitat a la que pertanys
Your answer
LOPD
D’acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter, us informem que les dades de caràcter personal sol•licitades s’inclouran en el corresponent fitxer, el qual és responsabilitat de l’Ajuntament de Reus. La finalitat de la recollida de les dades és la gestió d’inscripcions a la formació d'entitats i mantenir el contacte amb vosaltres i enviar-vos informació d'interès relacionada amb les entitats.El destinatari de la informació és la mateixa Àrea de Participació Ciutadana. Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les dades subministrades, adreçant-vos a l’Ajuntament de Reus, Plaça Mercadal, 1 o mitjançant la adreça electrònica info.participacio@reus.cat.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service