CUTE (Cooperate, Understand, Tolerate, Empower)
Egy újabb szuper ifjúsági csere a nyárra! A Hang-Kép Egyesület 2018. július 29. és augusztus 7. között Hortobágyon szervez egy nyári nemzetközi tábort (ifjúsági csere). Angol nyelvtudás nem szükséges, de egy minimális tudás előnyt jelent. Korhatár: 14-20 év között. A magyar csapat létszáma: 6 fiatal + 2 csoportvezető. A táborban résztvevő országok: Bulgária, Macedónia, Románia és Magyarország. A tábor ingyenes, de a résztvevőknek a tábor teljes idején részt kell venniük. A tábor alatt biztosítjuk a szállást és napi háromszori étkezést. Elhelyezés diákszálláson, 4-6 ágyas szobákban. A jelentkezés ezen űrlapon keresztül történik, kitöltési határidő 2018. július 23. Minden jelentkezőt írásban értesítünk a döntésről július 24-ig. Kérdés esetén: hangkepe@gmail.com. A válaszokat, adatokat bizalmasan kezeljük.

A nemzetközi tábor célja, hogy különböző kulturális háttérrel rendelkező fiatalok megtanuljanak együttműködni, megismerni és elfogadni egymást és egymás értékeit, hogy hosszú távon saját közösségük aktív tagjaivá váljanak. A tábor során vegyes nemzetiségű csoportokban számtalan szabadtéri foglalkozás keretében dolgoznak a sokszínűség és az elfogadás témájával. A tábor keretében különböző kulturális és közösségi programokban is részt vesznek: kézművesség, közösségi fotózás, evezés a Hortobágy folyón, kincskeresés, pusztakocsizás, önkéntes tevékenységek a hortobágyi Madárparkban. A tábor folytatásaként 2019. nyarán Macedóniában (Sturga-ba, az Ohridi-tó partján) egy újabb 10 napos táborban vehetnek részt ugyanazok a résztvevők.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.

Email address *
Név *
Kérjük, add meg a teljes neved!
Your answer
Lakcím *
Kérjük, azt a címedet add meg, ahol jelenleg is élsz (irányítószám, város, utca házszám)!
Your answer
Telefonszám *
Kérjük azt a számot add meg, amin elérhetünk!
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Kérjük írd le röviden, hogy miért jelentkezel erre a táborra! *
Your answer
Mivel tudnál hozzájárulni a táborhoz? *
Mi az amiben jó vagy, amivel a nemzetközi vagy a hazai csapat segítségére lennél (pl. tudok gitározni, ismerek sok játékos gyakorlatot, tudok főzni, jellemzően jókedvre derítem az embereket, stb.)?
Your answer
Mennyire megy az angol (ez lesz a közös nyelv a program során)? *
Egyéb
Itt jelezheted, ha van bármi olyan információ, amit fontosnak tartasz megosztani. pl. allergia, rendszeresen szedett gyógyszerek, speciális diéta, stb.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service