CUTE (Cooperate, Understand, Tolerate, Empower) 10 nap Macedóniában
Egy újabb szuper ifjúsági csere a nyárra! A Hang-Kép Egyesület nemzetközi partnereivel közösen 2019. július 6. és 15. között Macedóniában (Struga településén) az Ohridi-tó partján egy nyári nemzetközi tábort (ifjúsági cserét) szervez. Angol nyelvtudás nem szükséges, de egy minimális tudás előnyt jelent. Korhatár: 16-20 év között. A magyar csapat létszáma: 6 fiatal + 2 csoportvezető. A táborban résztvevő országok: Bulgária, Macedónia, Románia és Magyarország. A tábor ingyenes, de a résztvevőknek a tábor teljes idején részt kell venniük. A tábor alatt biztosítjuk a szállást és napi háromszori étkezést. Elhelyezés diákszálláson, 4-6 ágyas szobákban. A jelentkezés ezen űrlapon keresztül történik, kitöltési határidő 2019. május 15. Minden jelentkezőt írásban értesítünk a döntésről május 20-ig. Kérdés esetén: hangkepe@gmail.com. A válaszokat, adatokat bizalmasan kezeljük.
Az utazás kisbusszal történik, indulás Debrecenből 2019. július 5-én reggel, érkezés Debrecenbe július 16-án este. Macedóniába történő utazáshoz elég egy érvényes személyi igazolvány, nem szükséges útlevél.

A nemzetközi tábor célja, hogy különböző kulturális háttérrel rendelkező fiatalok megtanuljanak együttműködni, megismerni és elfogadni egymást és egymás értékeit, hogy hosszú távon saját közösségük aktív tagjaivá váljanak. A tábor során vegyes nemzetiségű csoportokban számtalan szabadtéri foglalkozás keretében dolgoznak a sokszínűség és az elfogadás témájával. A tábor keretében különböző kulturális és közösségi programokban is részt vesznek: Struga felfedezése a helyi értékek mentén, kirándulás Ohridba, kulturális estek, mini projektek tervezése és megvalósítása.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.
A megadott adatokat csak és kizárólag a szervezők kapják meg és kizárólag a kiválasztáshoz, illetve a projekt során történő kommunikációhoz használják.

Email address *
Név *
Kérjük, add meg a teljes neved!
Your answer
Lakcím *
Kérjük, azt a címedet add meg, ahol jelenleg is élsz (irányítószám, város, utca házszám)!
Your answer
Telefonszám *
Kérjük azt a számot add meg, amin elérhetünk!
Your answer
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Törvényes képviselő/ szülő elérhetősége (név, telefonszám, email cím) - elég csak egyiküket megadnod *
Your answer
Kérjük írd le röviden, hogy miért jelentkezel erre a táborra! *
Your answer
Mivel tudnál hozzájárulni a táborhoz? *
Mi az amiben jó vagy, amivel a nemzetközi vagy a hazai csapat segítségére lennél (pl. tudok gitározni, ismerek sok játékos gyakorlatot, tudok főzni, jellemzően jókedvre derítem az embereket, stb.)?
Your answer
Mennyire megy az angol (ez lesz a közös nyelv a program során)? *
Egyéb
Itt jelezheted, ha van bármi olyan információ, amit fontosnak tartasz megosztani (betegség, speciális diéta, okok, amik megnehezíthetik a részvételedet vagy speciális gondoskodást igényelnek). Ez nem befolyásolja a kiválasztást, de segít nekünk a felkészülésben.
Your answer
A táborban való részvétel feltételeit és személyes adataim kezelését elfogadom.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service