Cyber Hackathon
Për herë të parë në Kosovë organizohet gara Cyber Hackathon edicioni parë nga ICT Academy në bashkëpunim me Education Innovators Kosovo - EIK.

Gara kibernetike do të mbahet në Qendrën e Kulturës Rexhep Mitrovica në Mitrovicë më datën 15 Dhjetor 2018 e cila do të fillojë në orën 09:30 deri në 16:00, ndërsa në ditën e dytë 16 Dhjetor do të bëhet njoftimi dhe shpallja e fituesve të kësaj gare.

Për çdo informacion shtesë apo pyetje ju lutem na shkruani ne:
info@academyict.net apo
educationinnovators.ks@gmail.com

Vizitoni webfaqen tone:
https://eikosovo.com/

Emri dhe mbiemri *
Your answer
Email adresa *
Your answer
Numri kontaktues *
Your answer
Mosha *
Your answer
Edukimi *
Your answer
Qyteti *
Your answer
Madhesia e maices *
Jeni duke aplikuar si: *
Nëse aplikoni si ekip, shkruani emrat e bashkëpjesëmarrësve
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service