Entitat amiga de Global Basket!!!
Club Esportiu Global Basket. Una utopia. Un somni. Una realitat. Amb aquestes paraules podríem resumir la breu però intensa història d’aquest nou club de bàsquet que sosté la seva idiosincràsia en tres pilars bàsics:
FORMACIÓ, INCLUSIÓ I COMPETICIÓ.
FORMACIÓ integral de l’esportista en tots els vessants, tant humà com esportiu, de manera que es realitza un acompanyament permanent amb un suport logístic incondicional en forma d’ajuts de diferents índole com beques d’estudi o habitatge gratuït entre d’altres opcions. Aquest fet permet obrir les fronteres a tots els jugadors a nivell europeu que vulguin competir amb el club mentre continuen la seva formació acadèmica.
INCLUSIÓ de totes les realitats possibles com el bàsquet en cadira de rodes, el bàsquet convencional i el bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual... en definitiva, el bàsquet entès en la seva total globalitat i, sense adjectius segregadors, ja que realment al que ens agrada jugar a tots, és al “BÀSQUET”. És per això que convidem a diferents col·lectius a viure l’experiència inclusiva, una activitat per gaudir del nostre esport amb diferents realitats.
COMPETICIÓ perquè existeix un esperit de lluita i esforç en el tarannà del club que ha de portar l’equip a aconseguir èxits esportius, entenent la competició com una forma de formació en valors.

Vols compartir pista amb nosaltres ?
Escull a un dels equips de la teva entitat i porta'l a viure una experiència inovidable!!!

Email address *
Global Basket
Equip Competitiu
Formació
Inclusió
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service