4η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΥΚ και ΕΤΕΚ «Τεχνολογίες Επεξεργασίας Φυσικού Αερίου – Από την μοριακή δομή υδρογονανθράκων, στην επεξεργασία και προσδιορισμό τελικών παραγώγων»
4η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΕΥΚ και ΕΤΕΚ «Τεχνολογίες Επεξεργασίας Φυσικού Αερίου – Από την μοριακή δομή υδρογονανθράκων, στην επεξεργασία και προσδιορισμό τελικών παραγώγων»

Η επεξεργασία πετρελαίου και φυσικού αερίου απαιτεί τη συνεργασία ενός ευρέος φάσματος τομέων μηχανικής, και τη βαθιά γνώση των σχετικών τεχνολογιών. Με τις διάφορες εκστρατείες γεώτρησης που σχεδιάζονται στην Κύπρο, το 2018 είναι χωρίς αμφιβολία ένα συναρπαστικό έτος. Οι μηχανικοί καλούνται να παράσχουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την εκτίμηση των εσόδων και το δυναμικό εμπορίας αερίου, σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των έργων εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

Σε αυτή τη παρουσίαση, ο ομιλητής θα δώσει μια εικόνα για την υπεράκτια επεξεργασία φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει τα ακόλουθα θέματα:
• Επισκόπηση της σύνθεσης πετρελαίου και φυσικού αερίου.
• Πώς η χημεία συνδέει τις επιστήμες με την μηχανική.
• Κύριες μονάδες επεξεργασίας φυσικού αερίου.
• Πώς αλλάζει o τεχνικός προσδιορισμός αναλόγως των διαφόρων φάσεων του κύκλου ζωής ενός έργου.

Η 4η διάλεξη της σειράς, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, ώρα 16:30 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΕΤΕΚ στη Λευκωσία θα έχει θέμα «Offshore Gas Processing Technologies: From hydrocarbons’ molecular structure to processing and product specification.». Εισηγητής της διάλεξης θα είναι ο Νικόλας Δρουσιώτης, χημικός μηχανικός και στέλεχος της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου. Η διάλεξη, η οποία θα είναι στην αγγλική γλώσσα, είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή, (ηλεκτρονικά) μέχρι και τις 02.02.2018


ΟΝΟΜΑ & ΕΠΙΘΕΤΟ (ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) *
Your answer
email *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms