Pro Video: -30% #MARADJOTTHON HORROR - THRILLER AKCIÓ!
#MARADJOTTHON horror - thriller akciót hirdetünk meg minden általunk forgalmazott ilyen kategóriájú termékre, amelyben a kedves vásárlóinknak a horror - thriller filmeket -30% kedvezménnyel kínáljuk. Az akció ideje alatt minden rendelés mellé plusz egy darab terméket AJÁNDÉKBA adunk az általunk összeállított címlistából, melyet az AJÁNDÉK felületen találsz (UTOLSÓ OLDAL). Ezt a filmet a ProVideo csapata ajándékozza Neked, annak érdekében, hogy élvezhetőbbé tegyük az otthonmaradást!

Ezen az oldalon kiválaszthatod a -30%-os kedvezményes horror - thriller filmjeidet, valamint a következő oldalakon kiválaszthatod a megrendelni kívánt filmjeidet, melyeket műfajok szerinti bontásban tekinthetsz meg. Rendelésed véglegesítéséhez meg kell adnod személyes adataidat, amit az utolsó oldalon találsz meg, majd a Küldés gombra kell kattintanod.

Rendelésed leadása után kapni fogsz egy automatikus visszaigazolást. Amint rendelésed összekészítettük, visszaigazolást küldünk. A visszaigazolás érkezéséig kérjük szíves türelmed!
Amennyiben vásárlásod összértéke eléri az 5.000 forintot, a szállítási költség INGYENES! Ellenkező esetben bruttó 990 Ft fizetendő!

A csomagot a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani a feladást követő 1-3 munkanap között. Rendelésedet kifizetni a futárnak kézbesítéskor tudod, készpénzzel vagy bankkártyával.

FIGYELEM! Oldalunkon címenként maximum 1 darab terméket tudsz megrendelni! Bármilyen extra kérésed esetén kérlek az oldal alján lévő "Megjegyzés" mezőbe írd be. A megrendelés csak akkor lesz sikeres, ha az utolsó oldalon a "Küldés" gombra kattintasz!
A kiválasztott -30%-os kedvezményes Horror - Thriller filmjeim:
Minden címből 1-1 darabot választhatsz! Bármilyen extra kérésed esetén kérlek az oldal alján lévő "Megjegyzés" mezőbe írd be.
Horror - Thriller ( 1 db. )
Megjegyzés
Amennyiben más filmek is érdekelnek, megrendelésed folytathatod az alábbi műfajok megtekintésével, illetve a véglegesítéshez válaszd a "Befejezem a rendelésem és kiválasztom az AJÁNDÉKOMAT!" lehetőséget.
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy