Nacionalna radionica za dionike (Terme Tuhelj, 12. rujna 2019.) i stručna ekskurzija za dionike na pilot područjima SI-HR-HU (13. rujna 2019.) u okviru projekta DARLINGe
DARLINGe - PRIJAVA
Nacionalna radionica za dionike (Terme Tuhelj, 12. rujna 2019.) i stručna ekskurzija za dionike na pilot područjima SI-HR-HU (13. rujna 2019.) u okviru projekta DARLINGe

U okviru projekta DARLINGe – održati će se nacionalna radionica za dionike i stručna ekskurziju na pilot područjima, 12. i 13. rujna 2019. godine u organizaciji Zagorske razvojne agencije (ZARA) i Hrvatskog geološkog instituta (HGI).
Nacionalna radionica za dionike održat će se 12. rujna u Termama Tuhelj, Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice, s početkom u 11 sati. Sljedećeg dana, 13. rujna 2019. godine, održat će se stručna ekskurzija za dionike u sklopu koje će se obići pilot područja gdje će se raspravljati o operativnim pitanjima uz stručno vodstvo.
Ime
Your answer
Prezime
Your answer
Kontakt (e-mail, telefon)
Your answer
Prijavljujem svoje sudjelovanje na (molimo označiti):

* Temeljem Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) kojim se osigurava provedba Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ osobne podatke prikupljene popunjavanjem ove PRIJAVNICE, Zagorska razvojna agencija (Krapina, Frana Galovića 1b, e-mail: secretary@zara.hr kao voditelj obrade prikuplja isključivo u svrhu provođenja projekta DARLINGe, Interreg Europske teritorijalne suradnje – Dunavskog transnacionalnog programa (DTP). Tako prikupljeni osobni podaci dostavljat će se na zahtjev nadležnim tijelima u sustavu upravljanja i kontrole korištenja Fonda za regionalni razvoj 2014. – 2020., a u svrhu kontrole izvršenja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstva. Podaci će se čuvati za vrijeme izvršavanja Ugovora i 5 godina nakon zatvaranja programa, te ispitanik može zatražiti pristup osobnim podacima i ispravak ili brisanje istih ili ograničavanje obrade koja se na njega odnosi te ispitanik ima pravo na ulaganje prigovora na obradu podataka te pravo na prenosivost podataka. Ispitanik ima pravo u svakom trenutku povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je povučena. Ispitanik ima pravo na podnošenje prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service