INSCRIPCIÓ_ Jornada "Gavà, ciutat de negocis"_12 d'abril a les 9 hores
Benvolguts, benvolgudes,

Podeu realitzar la vostra inscripció a l'acte emplenant les següents dades.

Resto a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.

Cordialment,

Marta Villalta
Tècnica d'Empresa
Centre de Suport a l'Empresa
Dades del/la participant
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Dades de l'empresa
Nom de l'empresa o projecte empresarial *
Your answer
Població *
Your answer
Sector/activitat
Your answer
Càrrec a l'empresa
Your answer
INFORMACIÓ sobre els tractaments de dades de caràcter personal relatives a usuaris de serveis municipals relacionats amb la Promoció i Activació de la Ciutat.
D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal i l’ article 12 del seu Reglament de Desplegament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer PROMOCIÓ I ACTIVACIÓ DE LA CIUTAT, del que és responsable l’Ajuntament de Gavà i seran objecte de tractament per gestionar el servei d’informació, assessorament i atenció als ciutadans i residents, sobre les principals gestions administratives i programes, plans, ofertes, convocatòries i activitats que s’estan desenvolupant, en l’àmbit de les seves competències.

En cas de modificació de les seves dades, ha de comunicar-se a l’Ajuntament de Gavà per procedir a rectificar les mateixes Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos a l’Ajuntament de Gavà, Punt d’Atenció al Ciutadà (PAC), Plaça de Jaume Balmes s/n. Planta Baixa o al correu electrònic ajuntament@gava.cat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service