Bánya BBQ & Blues jelentkezés
Kedves Versenyző!

Kérjük töltsd ki az alábbi ívet, amivel leadod jelentkezésed a 2020-as Bánya BBQ & Blues hamburger és oldalas versenyére! A nevezési díjad díjbekérő alapján utalással fogod tudni kifizetni.

A nevezésed leadhatod egyik vagy mindkettő kategóriában, valamint lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik a közösségben szeretnének sütni, de nem szeretnék megversenyeztetni az elkészült ételt.

Nevezési díj: 8000 Ft
A nevezési díj tartalmazza: 2db St. Louis cut oldalas és 0,5 kg hamburger darált hús, fűszerkeverék, hely a saját sütő elhelyezéséhez és nevezesenként egy sörpad

Szabályzat
Eszközök: A verseny során az oldalas elkészítéséhez kizárólag fa-, faszén-, brikett- vagy pellet tüzelőanyaggal működő sütő használható.
Fűszerek: A verseny során kérjük a csapatokat, hogy az elkészítéshez az ételekhez illő fűszert, fűszerkeveréket hazsnáljanak. Megengedett saját keverésű-, vagy kiskeredelemben kapható fűszerkeverék használata is. A nevezési díjban foglalt fűszerkeverék a verseny során szabadon felhasználható.
Szószok: A beadandó ételekhez ajánlott, de nem kötelező a fűszerekkel és hússal összhangban lévő szószokat használni, melyek lehetőleg tükrözzék a magyar konyhára jellemző íz világot.
Dobozok: A beadáshoz szükséges dobozokat a szervezők biztosítják, melyeket a rendező sátorban a csapatvezetők vehetnek majd át. Saját doboz használata TILOS. A dobozok bármilyen módon történő megjelelölése kizárást von maga után.

Hamburger kategória
A szervezők csak a húspogácsához szüksége darált húst biztosítják. Az elkészítés során a csapatok használhatják az általuk hozott zsemlét, egyéb kiegészítő húst (pl: hal, bacon, vadhús), zöldségeket.
A hamburgerek értékelése vak bírálás rendszerben történik, mely során a kivitelezést, a kreativítást, az ízélményt és a megjelenést pontozzák, majd ezeket összesítik. A legmagasabb összetett pontszámot elérő hambruger készítője nyeri a kategóriát.

Oldalas kategória
A csapatvezetők a szervezői sátorban sorszámot húznak, mellyel meghatározzuk a kiválasztás sorrendjét. A szervezői sátorban elhelyezett oldalasok közül az egyes sorszámot húzó csapatvezető választhat először egy darab oldalast. A sort a kihúzott számok alapján folytatják, majd a sorszámok végére érve az utolsó csapat választhatja ki legelsőnek a második tábla oldalast, majd a sorszámok csökkenő sorrendjében következnek a csapatvezetők. Az oldalasok kiválasztására 30-30 mp áll rendelkezésre. Amennyiben ezen idő alatt a csapatvezető nem választ húst, úgy a szervezők választanak neki egyet.
Az oldalasokat három kritérium alapján értékeljük: látvány/kinézet, íz és állag/textúra.
Az oldalas kategóriában a dobozban köret és külön elhelyezett szósz nem használható, a salátaágy opcionálisan megendgedett.

A részletes szabályzatot a nevezés leadását követően küldjük ki a versenyzőknek.
Meghívnád a barátokat is?
Oszd meg velük a Facebook eseményt: https://www.facebook.com/events/587786115147437/
Csapat neve (ha egyszemélyes csapat, akkor nem kötelező)
Csapatvezető neve *
Csapatvezető email címe *
Csapatvezető telefonszáma *
Számlázási cím *
Cégnév (ha céges számlát kérsz)
Adószám (ha céges számlát kérsz)
Kategória *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy