Ansökan om medlemskap i Landsbygdsutvecklarnas alumninätverk
Hej och vad roligt att du vill vara med i Landsbygdsutvecklarnas alumninätverk!

Vi är en ideell förening vars främsta syfte är att främja och nyttja kompetensen som finns hos landsbygdsutvecklare, både de som utbildat sig inom landsbygdsutveckling vid Sveriges Lantbruksuniversitet samt de som redan finns aktiva runt om i världen. Föreningens mål är att skapa mötesplatser, diskussioner och vara ett forum för utbyte av medlemmarnas specialkunskaper. Föreningen ska dessutom verka för kontinuerlig fortbildning inom ämnesområdet landsbygdsutveckling.

Uppgifterna du lämnar här är till för att vi ska kunna nå dig under ditt medlemskap. Vi vill även veta hur många i föreningen som är yrkesverksamma respektive studenter samt från vilka år våra medlemmar började på SLU. Allt för att kunna anpassa föreningens verksamhet och utveckling. Dina uppgifter lämnas självklart inte vidare.

Förutom att fylla i detta formulär behöver du betala medlemsavgiften. Som yrkesarbetande blir du medlem genom att sätta in årsavgiften på 200 kr till Bankgiro 684-2116 eller via Swish på nummer 123 105 82 05. Märk betalningen med ditt namn. Som student betalar du enbart en engångsavgift på 100 kr till för medlemskapet under hela din studietid.
Ditt namn *
För och efternamn
Your answer
Din arbets- eller verksamhetsort *
Orten du oftast arbetar/studerar i
Your answer
Examen/studerande *
Agronomie, kandidat, master eller studerande
Your answer
Inskrivningsår *
Your answer
Yrkestitel
Ange din yrkestitel, att du är arbetssökande/sjukskriven eller student
Your answer
Födelseår *
Your answer
Adress *
Your answer
Postort *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Mailadress *
Skriv helst inte din skol- eller arbetsadress, så att vi kan få kontakt med dig även om du byter jobb eller slutar på SLU.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy