Improvisasjon i klasserommet
Hei og takk for at du tar deg tid til å svare på disse spørsmålene. Jeg har tidligere skrevet en bok om klasseledelse, og nå jobber jeg med en bok (med tilhørende kurs) om bruken av teaterteknikker i klasseledelse - spesielt teknikker hentet fra improvisasjonsteater. Svarene du gir behandles anonymt, og er en del av min research til boken.
Hva gjør du til daglig?
Hvor ofte opplever du vanligvis "uforutsette situasjoner" i undervisningstimene, som gjør at at du må endre noe av det du har planlagt?
I hvilken grad tror du at kursing med utgangspunkt i skuespill-/teaterteknikker ville være nyttig for deg for å håndtere uforutsette situasjoner i klasserommet?
Har du tidligere tatt kurs/utdannelse innenfor drama / teater?
Hvis ja, hva var det mest verdifulle du satt igjen med fra det kurset/utdannelsen? Hvis nei, hva har hindret deg fra å gjøre det?
Your answer
Ville det være aktuelt for deg å melde deg på et kurs i improvisasjon skreddersydd for lærere / lærerstudenter dersom du hadde tilgang til det?
Hvis "nei" på forrige spørsmål - Hva hindrer deg i å melde deg på et slikt kurs?
Your answer
Hvor enig er du i følgende påstand: "Jeg har lyst til å melde meg på kurs i improvisasjonsteater, men frykten min bremser meg"
Som takk for hjelpen for at du deltok i denne undersøkelse, vil jeg gjerne invitere deg til en gratis, to timers improworkshop for lærere. Hvis du vil, kan du legge igjen e-postadressen din her, så sender jeg en invitasjon til den gratis workshopen når tid og sted er klart (E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut invitasjon til workshop.) E-post:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service