Obrazac prijave za sudjelovanje na 2-dnevnoj edukaciji za mlade #lpzmGOPT
Dragi mladi Opatijci, prijavni obrazac pred vama pozivnica je svim zainteresiranima za sudjelovanje u 2-dnevnoj edukaciji #lpzmGOPT. Ispunite ga i postanite kotačić u procesima koji donose brojne novosti i mogućnosti za mlade u Opatiji.

// Edukacija // Riječ je o dvodnevnoj edukaciji kroz koju ćemo se s mladima iz Opatije baviti temama aktivnog sudjelovanja, rada s mladima, sektorom mladih u zajednici. Dotaknut ćemo se procesa donošenja odluka i politika za mlade na dinamičan, interaktivan način kroz niz metoda neformalnog obrazovanja, a sve kako bismo osnažili i motivirali čim veći broj mladih da se uključe u daljnje korake u realizaciji usvojenog Lokalnog programa za mlade te na taj način jačali sektor mladih u Opatiji.

// Sudionici // Namijenjena je članovima Savjeta mladih Grada Opatije, članovima Vijeća učenika srednjih škola u Opatiji, članovima Studentskog zbora Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, mladima okupljenima u udruge mladih i za mlade te svim zainteresiranima za područje aktivnog sudjelovanja mladih u zajednici te u donošenju odluka u dobi od 15 do 30 godina, a sve kako bi se povećala razina aktivnog sudjelovanja mladih u zajednici i bolje umrežavanje dionika u zajednici koji mogu doprinijeti kvaliteti života mladih.

// Vrijeme i mjesto održavanja // Program će se održati 21. i 22.2.2019. u prostoru Vile Antonio.

// Prijave //
Za sudjelovanje je potrebno ispuniti ovaj online obrazac prijave. Prijave su otvorene od 8.-18. veljače 2019. (do ponoći). Svi odabrani sudionici (njih do 40) dobit će na e-mail potvrdu o odabiru, a njima su osigurani radni materijali, osvježenja na pauzama te potvrde o sudjelovanju u slučaju da sudjelovalu na najmanje 80% programa.

// Projekt // Edukacija se provodi u sklopu projekta „Lokalni program za mlade Grada Opatije – LPZM - #lpzmGOPT“, kojeg provodi Grad Opatija u partnerstvu s Udrugom Žmergo, i suradnji sa Savjetom mladih Grada Opatije. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2018. godinu.

PODACI O SUDIONIKU
IME I PREZIME *
Your answer
GODINA ROĐENJA *
Your answer
STATUS *
Required
UPISATI NAZIV ŠKOLE/UDRUGE/USTANOVE (ukoliko nije primjenjivo, upisati N/P) *
Your answer
MOTIVACIJA I INTERES ZA SUDJELOVANJE, OČEKIVANJA I DOPRINOSI SUDIONIKA
Zašto želiš sudjelovati na edukaciji?
Your answer
Što bi volio/voljela dobiti od sudjelovanja u edukaciji (naučiti, doživjeti, steći, podijeliti...)?
Your answer
Imaš li neke posebne napomene u vezi sudjelovanja u oba dana programa za koje misliš da bi organizatori trebali znati? Ukoliko ne, preskoči pitanje.
Your answer
SUGLASNOST ZA FOTOGRAFIRANJE, SNIMANJE I KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA
Udruga Žmergo uskladila je poslovanje s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) te čuva povjerljivost osobnih podataka korisnika. Osobni podatci sudionika će se tretirati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zloupotrebe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.
U slučaju odabira za sudjelovanje, dajem suglasnost za fotografiranje i korištenje fotografija u svrhu objave u medijima te dostavljanje fotografija i osobnih podataka s potpisne liste kao i korištenje materijala nastalih tijekom edukacije (tekstualnih, audio-vizualnih) Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade isocijalnu politiku, davatelju sredstava za projekt „Lokalni program za mlade Grada Opatije - LPZM -#lpzmGOPT“.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga Žmergo. Report Abuse - Terms of Service