Aanmeldformulier Workshop
*) Formeel is de inschrijfdatum van deze workshop verlopen. Maar wil je nog graag meedoen en heb je nog voldoende tijd om je voor te bereiden? Stuur dan een mail naar prinsannemarie16@gmail.com. We kunnen je dan de informatie nog toesturen. Vul dus niet dit formulier in maar geef je naam en e-mailadres door aan Annemarie.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Workshop 'Black Gospel' o.l.v. Talitha Nawijn op zaterdag 25 januari 2020 in De Fontein (Zwolle) van 14:00 uur tot 16:30 uur.

De nummers die we instuderen mag je 's avonds meezingen met het koor tijdens het benefietconcert van Grace & Glory voor Stichting Boerderij van Nambikay.

Je krijgt ongeveer twee weken voor de workshop materiaal (bladmuziek en ingezongen voorbeeld partijen) toegezonden. Hiermee kun je je voorbereiden op de workshop. Als je dit goed doet kunnen we de nummers vlot samen instuderen.

De kosten voor deelname zijn € 10,00. Voor jongeren t/m 17 jaar € 5,00. Dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers er bij. Je kunt dit contant of via een je bank app betalen bij aankomst op zaterdagmiddag. De opbrengst komt ten goede aan Stichting Boerderij van Nambikay.

Wanneer je meerdere personen wilt opgeven, vul dan per persoon dit aanmeldformulier in. (*

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar Annemarie Prins: prinsannemarie16@gmail.com.

Je ingevulde gegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en zullen na afloop door ons worden verwijderd.
Email address *
Naam *
Your answer
A copy of your response will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy