Holmestrand kulturfestival 2024
Meld din forening på Holmestrand Kulturfestival i år!
Dato: torsdag 29. august - søndag 1. september

Som tidligere år bruker vi Hakan som vårt festivalområde. Her setter vi opp en stor konsertscene med profesjonelt lyd og lys. Også på Casa Event vil det foregå underholdning. Civitan Holmestrand arrangerer sin Bacalao-festival på brygga og Hollænderseilasen kommer til å samle mange seilere i havna. 
Lørdagen åpner vi Kulturfestival med en parade gjennom byen. Sammen skal vi legge til rette for en super Kulturfestival med et flott tilbud for alle barn, ungdom og voksne og håper på mange besøkende - de som har savnet festivalen og mange nye.

Bli med dere også! 
På lørdag og søndag (formiddag/ ettermiddag) er det mulighet for dere lag og foreninger til å vise dere frem gjennom utstillinger, aktiviteter eller arrangementer på Hakan og i sentrum. Det er også mulig med innslag på konsertscenen.

Meld dere også på paraden!
 
Hvis det er noen som stiller som frivillige (vakter og andre oppgaver) så takker vi for det med gratis inngang til konsertene under festivalen.

Frivillig bidrag: Med konkursen av den gamle festivalen gikk også alle midlene tapt og den nye festivalen starter med svært lite økonomi. Vil din forening bidra med en festivalavgift på 1000 kr for å støtte Holmestrands nye kulturfestival? Da får dere med logoen deres på nettside. Det er på ingen måte obligatorisk å betale for seg, men vi setter stor pris det og hver krone bidrar til å få i gang et levedyktig arrangement fremover.

Fyll ut skjemaet og meld inn din interesse for parade og annen deltakelse! Styret kartlegger alle tilbud og setter sammen programmet deretter. Styret forbeholder seg retten til å prioritere innkomne ønsker.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn / Organisasjon *
Organisasjonsnummer
Kontaktperson *
E-postadresse kontaktperson *
Hva vil du bidra med? *
Hvilken dag kan passe? *
Required
Eventuelt tidspunkt? *
Vil dere delta i paraden lørdag formiddag? *
Vi ønsker å bidra med 1000 kr til festivalen. Faktura kommer. *
Frivillig? Kan dere stille med frivillige til vakthold og annet? Oppgi antall og dager. *
Kommentarer
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy