Hatvani Galina: Reflux előadás - jelentkezés
Időpont: 2020. február 15. szombat 10-16 óráig
Helyszín: Szent Margit Gimnázium, 1114 Budapest, Villányi út 5-7.
A tanfolyam ára: 15.000 Ft

Az előadást videóra rögzítjük, így online is elérhető lesz. Korábban már készítettem egy átfogó anyagot a refluxról, mely videós és szöveges részekből áll, az előadás felvételeivel kiegészülve ajándékként ezt szintén az előadás résztvevőinek rendelkezésére bocsátom.

Jelentkezést követően kérem utalja el a tanfolyam díját az alábbi számlára: Hatvani Galina OTP bank - 11773229-03760026

A tanfolyam előtti héten visszaigazoló és részvételi emlékeztetőt küldünk e-mailben.

Mindenekelőtt fontos megérteni, hogy a reflux oka nem a sok, hanem éppenhogy a kevés gyomorsav, ezért először megmutatom az emésztés működését és a reflux kialakulásának mechanizmusát. Akkor tudjuk kézbe venni a saját egészségünk feletti irányítást, ha nem csak passzívan veszünk részt a gyógyulásban, hanem megértjük szervezetünk jelzéseit, a tünetek valódi kiváltó okait és ezáltal tudatos hozzáállással, aktív figyelemmel nem csak kiszolgáltatott résztvevői, hanem alakítói lehetünk a saját életünknek.

A reflux főbb tünetei: égő gyomor, savfelböfögés, rossz lehelet, visszatérő garatproblémák Magát a refluxos tünetet többek között a cardia és a pylorus elégtelen zárása okozza, ami a gyenge gyomorsav miatt alakul ki, hiszen minél erősebb a gyomorsav, annál erősebb a záró funkció is. A gyenge gyomorsav kiváltó oka pedig lehet a helytelen vagy nem a szervóra szerinti táplálkozás, stressz, rekeszizomsérv, gerincproblémák, stb.
Tehát a reflux gyógymódjának alapszabálya a gyomor savháztartásának rendezése, azaz a gyomorsav erősítése. Mivel minden szerv meghatározott ciklusok szerint rendelkezik önregenerálódó képességgel, a gyomornak például 1 hónap, a májnak 6 hét ez az idő, ezért a tünetek tartós enyhülése, megszűnése is körülbelül 1 hónap után várható, addig azonban fontos következetesen betartani a gyomor regeneráló program lépéseit.

Az emésztés működése és a reflux kialakulásának mechanizmusán túl ezt a gyomor regeneráló programot ismertetem lépésről lépésre az előadás során.
Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Számlázási név és cím *
Your answer
Részvétel *
Egyéb
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy