Bestelformulier pioenrozen
Geniet van prachtige pioenrozen!

Een bos met 5 stelen kost 6 euro. Het gaat om hoge kwaliteit pioenrozen die op de dag van verkoop, rechtstreeks vanaf de kweker worden aangevoerd, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de pioenrozen. Via onderstaand bestelformulier kunt u uw bestelling plaatsen. Bestellen is mogelijk tot en met vrijdagavond 11 juni.

Afhalen en betalen
Op zaterdag 12 juni tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u uw bestelling, na betaling per PIN, afhalen bij de Bethelkerk, Dronensingel 2 in Bodegraven.

Losse verkoop
Het is ook mogelijk om zaterdag 12 juni tussen 10.00 en 12.00 uur bossen te kopen zonder dat u heeft besteld. Hiervoor geldt op=op! Door te bestellen bent u zeker van een mooie bos pioenrozen.

Opbrengst bestemd voor de familie Noordhoek op Papua Nieuw Guinea
Met uw aankoop steunt u het werk van de familie Noordhoek op Papua Nieuw Guinea, waar Corné als piloot van MAF werkzaam is. Hij voert daar vluchten uit om de bevolking in moeilijk bereikbare gebieden te voorzien van eerste levensbehoefte en medische hulp. Voor meer informatie kijk op www.maf.nl/noordhoek

Gebruik van uw gegevens
Wij gebruiken uw gegevens enkel en alleen voor deze actie. U ontvangt direct na het invullen van dit formulier een bevestiging en, indien nodig, een mail met aanvullende informatie op de dag voor afhalen.

Vragen
Voor het stellen van vragen kunt u mailen naar: tfcnoordhoekmaf@gmail.com
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy