ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Υπεύθυνη Δήλωση

Συμμετέχω στον «2ο Φιλανθρωπικό αγώνα 2018» με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στον «αγώνα», που περιλαμβάνονται στο κείμενο με τίτλο «Όροι Συμμετοχής, Εγγραφής & Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής» (δείτε τους όρους στο τέλος της δήλωσης) και τους αποδέχομαι.

Δηλώνω επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται πιο κάτω είναι απολύτως αληθή. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του «αγώνα» για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τους διοργανωτές του «αγώνα» για τη νόμιμη επεξεργασία των κάτωθι αναγραφομένων δεδομένων σύμφωνα με το Ν. 2472/97, για λόγους εύρυθμης διοργάνωσης του «αγώνα».

Τέλος, δεσμεύομαι ότι σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν θα εκχωρήσω τον αριθμό συμμετοχής που θα μου διαθέσει η Οργανωτική Επιτροπή του «αγώνα» σε άλλο άτομο προκειμένου να συμμετάσχει στον «αγώνα».

Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του γονέα που ασκεί την επιμέλειά του και η υποβολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι ο γονέας δίνει τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του παιδιού του στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της πιο πάνω δήλωσης.

«Όροι Συμμετοχής, Εγγραφής & Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής» https://goo.gl/myha39

Οδηγίες https://goo.gl/pPKgS9

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση:

Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου http://www.galilea.gr/
(Τηλ. Αγ.Γεωργίου 2410280569, Ώρες επικοινωνίας 4-6 μ.μ)

και στο ιστολόγιο https://larisa-agiosgeorgios.blogspot.gr/2018/04/2-2018.html

Email address *
Επιβεβαιώνω την παραπάνω δήλωση *
Για να συνεχίσετε στην υποβολή της αίτησης συμμετοχής, παρακαλούμε επιλέξτε την επιβεβαίωση της παραπάνω δήλωσης.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms