El Ritme de la Terra
Us presentem els vuit festivals ancestrals que ens connecten amb el cicle de la natura.

Recuperem una tradició ancestral de vuit festivals marcats segons els calendaris lunars i solars.

Cada festival ens permet descobrir com canvia la mare terra al llarg de l’any i com els seus canvis es reflecteixen també en nosaltres.

Reconnectar amb el ritme de la terra ens aporta una nova consciència sobre nosaltres mateixos i enforteix el vincle amb la natura que som.

Connectar amb la saviesa de la mare natura i viure el cicle de les estacions. Acompanyar els
canvis de la terra amb rituals, celebrant la natura que viu en nosaltres. Els processos naturals són un cicle continu, per això es representa en una roda. L’evolució de naixement, vida, declinació i mort, com s’experimenta en la vida humana, es repeteix al llarg de les estacions de l’any.

Les activitats es realitzaran al voltant de la Masia d'Anima de Natura. A continuació hi ha les indicacions per arribar-hi:

Sortida 202 de la C-25 direcció Sant Hilari Sacalm. Masia situada al km 3,5 de la GIV5411. Un cop es trobi la casa següent trencall a mà dreta (es recomana girar següent revolt per entrar millor camí de carro de 100m.).

Cada activitat té el preu de de 25€, i si et compromets en participar en totes el preu és de 165€ per les 8 festivitats. S'abona l'activitat en arribar al mateix dia a l'activitat.

Per qualsevol dubte ens pots escriure a animadenatura@animadenatura.cat o trucar-nos al 652648799.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy