Formular de înscriere - atelier privind educația interculturală
Atelierul se adresează profesorilor (în special celor care predau Educație Socială), formatorilor, lucrătorilor de tineret, liderilor de tineret, interesați de metode și instrumente folosite în educația interculturală.

În cadrul atelierului se vor prezenta o serie de resurse și materiale utile atât profesorilor care predau educație socială la gimnaziu (și în special celor care vor preda educație interculturală la clasa a VI-a începând cu anul școlar 2018 - 2019), cât și formatorilor și lucrătorilor de tineret care fac activități de educație interculturală cu tinerii.

Dată: 11 iunie 2018, orele 11:00 - 13:00
Loc: Sediul Central UniCredit Bank, Bd. Expozitiei Nr.1F, Sect 1, Bucuresti, Romania
Data limită de înscriere: vineri, 08.06.2018 ora 09:00

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului "Non-formal education & e-learning for inclusion / NEELI ", co-finanțat prin programul Erasmus+, componenta KA2 Capacity building in the field of youth.

Menționăm că organizatorii vor asigura pauzele de cafea. Costuri de cazare și transport NU sunt susținute. De asemenea NU se percepe nicio taxă de participare. La finalul atelierului se vor acorda tuturor participanților adeverințe ce atestă participarea la un atelier organizat în cadrul unui proiect internațional finanțat prin programul Erasmus Plus.
Prenume și nume *
Your answer
Organizația / Școala *
Your answer
(Pentru profesori) Disciplina predată
Your answer
Care este motivația dvs. pentru a participa la acest eveniment? *
Your answer
E-mailul dvs. pentru a vă putea transmite detalii despre eveniment *
Your answer
Număr de telefon de contact (opțional)
Your answer
Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!
*Prin completarea acestui formular sunteți de acord ca Institutul Intercultural Timișoara să folosească datele dumeavoastră de contact în vederea trimiterii informațiilor despre acest eveniment și alte evenimente organizate de Institutul Intercultural Timișoara.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service