Повик за учесници на младинска размена “Youth for SDGs & SDGs for Youth”- Бугарија
Ви благодариме за интересот. Рокот за аплицирање заврши на 27.09.2019 во 20:00 часот.

Следете не на Facebook, Instagram, Twitter и WEB за нови можности за размени и повици за млади.

Тимот на Y-PEER
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service