Ilmoittautumislomake tulevaisuusdialogiin
Valtioneuvoston kanslia ja Erätauko-säätiö järjestävät kevään 2024 aikana keskusteluja Suomen tulevaisuudesta osana valtioneuvoston tulevaisuusselonteon valmistelua.
 
Haluamme kuulla, millainen Suomi on sinun mielestäsi vuonna 2045. Mitkä asiat herättävät sinussa toiveikkuutta tai positiivisia ajatuksia tulevaisuudesta? Millainen paikka Suomen pitäisi olla elää? Mikä huolestuttaa omassa, muiden tai Suomen tulevaisuudessa?

Tulevaisuuteen liittyy paljon epävarmuutta, eikä siitä puhuminen ole aina helppoa, mutta ainoa asia, mitä odotamme sinulta osallistujana, on että kerrot niistä ajatuksista, joita sinulle on syntynyt oman päivittäisen arkesi kautta. Tule omana itsenäsi, keskustelu on luottamuksellista ja tasavertaista. Mukaan tarvitset vain avointa mieltä ja uteliaisuutta.

Dialogit käydään Erätauko-menetelmällä, joka on tapa käynnistää ja käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Keskusteluun osallistuminen on helppoa, eikä se vaadi sinulta valmistautumista etukäteen. Riittää, että jaat omia ajatuksiasi.

Keskustelut ovat osa valtioneuvoston tulevaisuusselontekotyötä ja niiden tavoitteena on syventää ymmärrystä Suomen tulevaisuuden tärkeimmistä kysymyksistä.

Kaikki keskustelut käydään etäyhteyksin Google Meetissä.

Huomioithan, että paikkoja dialogiin on rajoitetusti joten ilmoittautuminen on sitova.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Eveliina Alho, eveliina.alho@eratauko.fi, +358 503 116 647
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Mihin dialogiin haluat osallistua? (valitse yksi) *
Mitä kautta sait kutsun dialogiin? *
Kysymyksiä järjestäjälle?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ERÄTAUKO-SÄÄTIÖ. Report Abuse