UNF bidragsansökan, medlemmar i Norrbotten
Hej kära medlem!

Vi i distriktsstyrelsen vill göra det lättare för dig och din förening att kunna ta del av distriktets samlade resurser. På distriktsårsmötena och våra styrelsemöten brukar vi reflektera över hur det är i föreningarna det verkligen händer saker: hela tiden, året om. Idéer och engagemang finns det ofta väldigt gott av hos er, och det känns verkligen jätteroligt!
Men som medlem kanske man inte riktigt vet hur man ska göra när man behöver mer pengar i föreningen till något roligt, det kanske fattas en slant till den där deltagaravgiften eller så kanske man känner sig lite osäker kring hur man rent praktiskt ska göra det. Och det är det vi vill hjälpa till med, genom bland annat det här formuläret!

Fyll i formuläret och skicka in det så hör vi av oss efter nästa styrelsemöte, eller så snart som möjligt om det är bråttom. Kom ihåg att återrapportera i formuläret "Inrapportering" efter genomfört evenemang.

Namn/förening *
Your answer
Mejl? *
Your answer
Kontonr? (Clearingnr följt av banknr) *
Your answer
Vad är det för typ av aktivitet ni söker bidrag för? *
När kommer aktiviteten genomföras? (start och slut) *
Your answer
Hur mycket ansöker ni om? *
Your answer
Varför ansöker ni om pengarna? Vad är ert syfte med er aktivitet? (skriv en längre beskrivning om möjligt) *
Your answer
Budget? Vad går pengarna specifikt till och vart kommer de ifrån? (ej obligatorisk fråga för tex bidrag för lägeravgift)
Your answer
Övrigt ni vill lyfta i er ansökan?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service