Trobada +18
Com anem fent aquests darrers anys, aprofitant la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions convoquem als joves majors de 18 anys de la nostra diòcesi.

Dia: diumenge 23 de maig de 2021
Hora: de les 18 a les 19.30 hores
Lloc: Santuari del Sant Crist de Piera

Intentarem respondre a la pregunta Per a qui sóc jo? amb quatre testimonis: un des del món de la vida religiosa, un des del lleure, un des del servei, i un altre d'un professional de la salut.

Ho farem amb totes les mesures de seguretat: distància + màscara + mans + ventilació
Nom *
Cognoms *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Població *
Correu electrònic *
Mòbil *
Declaro haver estat informat/da amb la màxima transparència de com m’afecta el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes així com la Llei Orgànica 03/2018,de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), i el Decret General de la protecció de dades per a l’Església Catòlica a Espanya, i ACCEPTO i CONSENTEIXO el tractament de les meves dades personals i,si s’escau, d’imatge, i les comunicacions via WhatsApp en la forma i amb la finalitat pastoral esmentades en aquest document. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy