Учествувај во креирање на Буџетот на Општина Карпош за 2020 година
1. На која урбана заедница припаѓате? *
2. На која улица живеете? (да напише описно) *
Your answer
3. Посочете ја областа на Вашиот проблем/предлог/идеја *
4. Опишете го Вашиот проблем/предлог/идеја (во кратки црти) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy